Sådan installeres præfabrikeret hegnet på en skråning

April 25

Sådan installeres præfabrikeret hegnet på en skråning

Der er to metoder til installation af hegn går op en skråning. Der er den parallelle metode hvor vandrette hegnet skinnerne køre parallelt med jorden, og metoden skridt hvor skinnerne køre niveau til jorden. Kun skridt-metoden kan bruges med præfabrikeret hegnet paneler. Installere hegnet paneler på en skråning kræver ordentlig planlægning, men kan opnås ved at følge disse anvisninger.

Instruktioner

•Pound en aktiepost i jorden hvor hegnet vil begynde i bunden af en skråning.

•Træk målebånd ud til en afstand af 8 fod fra bålet langs tilsigtede hegnet linje. Bære 2 af 4 af 8 fods bord i anden hånden. Sæt 2 af 4 oprejst på 8 foot mark på målebåndet. 2 af 4 bør være en perfekt ret vinkel målebåndet. Drive en aktiepost i jorden. Gentag dette trin for hvert yderligere hegnspæl.

•Dig post huller i hånden eller leje en automatiseret post hul gravemaskine. Grave huller 18 inches dyb og tre gange diameteren af stillingen. Skovl 4 inches af grus i bunden af hver enkelt hul for dræning.

•Mix hurtig sæt konkrete i gummi karret ved hjælp af en garden hoe for at blande vand. Placer en hegnspæl i en hul kontrol for at sikre posten ligger på præcis 8 fod på center fra den tidligere post. Skovl i konkrete mix og tjekke stillingen for plumb-niveau ved at holde et niveau på et ansigt af hegnspæl og justere det niveau. Næste placere det på en tilstødende ansigt af 4 af 4 indlæg og justere det niveau. Cementen bør starte indstilling i et eller to minutter.

•Gentag trin 4 for hvert træk hegnspæl. Tillad cement til at helbrede fuldt ud. Den mindste kur er 4 timer efter cement hærder.

•Indstil panelet første præfabrikeret hegn mellem første og anden hegnet stillinger i bunden af bakken. Den laveste nederste kant af panelet hegnet skal være mindst 2 tommer væk fra jorden. Toppen af hegnet skal være mindst 2 inches over toppen af en hegnspæl. Sæt en skrot stykke 2 af 4 på jorden ved siden af den anden post med 4 tommer ansigtet opad. Sæt den nederste kant af panelet hegnet på det. Lægge et 4 fod niveau på top jernbane i panelet hegnet. Har en person i anden enden af panelet raise panelet, indtil skinnen læser niveau. Gøre en mark på hver hegnspæl 2 inches under toppen af panelet hegnet.

•Lay panelet hegnet fladt på jorden. Strækning en streng mellem 2 hegnet stillinger og krog en linjeniveau--små plastik niveau--til strengen. Justere strengen, indtil det er niveau og mærke hver post på niveau.

•Lay en metal firkantet på hver mark og trækker en lige linje tværs over ansigtet af hver post vinkelret på den lodrette kant af stillingen. Afbrød stillingerne på hver blyant linje.

•Reposition panelet præfabrikeret så den laveste ende er 2 inches væk fra jorden, niveau panelet og sikre at hegnspæle med 6 D galvaniseret søm.

•Gentag trin 6 til 10 for hvert træk præfabrikeret afsnit.

Tips & advarsler

  • Med trin installationsmetode slutningen af panelet præfabrikeret hegn, der er nærmeste sættes hældningen højeste tonehøjde 2 inches væk fra jorden. Den modsatte ende vil være meget højere på grund af panelet ved at blive installeret niveau til jorden i stedet for parallelt med det.
  • Ringe til elselskabet for at få jorden kontrolleres for underground ledninger før grave nogen huller.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com