Hvordan at rengøre Teflon polstring

April 26

Du kan rense Teflon-beskyttet polstring ved hjælp af et tæppe eller polstring rengøring maskine, eller du kan rense din Teflon-beskyttet polstring i hånden, ved hjælp af kun svampe og håndklæder. Være forsigtig, og ikke strække våde stof til det punkt, at det vil have mistet sin oprindelige form, når det tørrer. En lille advarsel: aldrig anvende Teflon beskyttelse på silke eller andre stoffer, som vand kan skade.

Instruktioner

•For at ren Teflon-beskyttet polstring med en maskine, udfylde en polstring eller Tæpperens maskine med standard polstring cleaner og varmt vand, følge anvisninger til brug af maskinen. I de fleste tilfælde maskinen vil spray renere ind i stoffet, og et tomrum straks fjerner den renere og så meget af snavset og vand som muligt.

•For at rense din polstring i hånden, mix en kop af polstring cleaner i en gallon af varmt vand og dyppes en svamp i rengøringsmidler blandingen. Vride svampen, indtil det er fugtigt. Så ising og let gnide svampen ind på et lille område (8 inches med 8 inches) af strukturen af din polstring indtil stoffet er grundigt fugtig, og du kan se snavs på din svamp på bænken. Fortsætte igen fugte din svamp og duppe det ind på din Teflon polstring, indtil hele polstrede området vises ren.

•Aftør et rent håndklæde på din Teflon polstring. Bruge kort, lige streger, eller gøre cirkelbevægelser tørre og fortsætte rengøring stoffet. Brug kun så meget pres som type og alder af stof vil tolerere. Begynde på en usynlig del af din polstring til at teste stoffet.

•Tillad din polstring til luft tørre, eller fremskynde tørretiden med en håndholdt hårtørrer på en simpel nedgang. Hold den tørretumbler bevægelse, så du ikke svide stoffet. Brug ikke dine møbler, før stoffet er grundigt tør.

•Reapply Teflon efter rengøring, ved hjælp af en kommerciel Teflon spray lavet specielt til polstring. Følg producentens anvisninger, og tillader produktet til at tørre grundigt før du bruger dine møbler.

Tips & advarsler

  • Brug ikke Teflon eller enhver vandbaserede rengøringsmidler på silke eller andre stoffer, som vand kan skade. Hvis du er i tvivl, først gøre en test på et lille, usynlige del af stof.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com