Sådan frysetørre byg græs

April 26

Byg græs er et alternativ for dem, der nyde græs juice, men kan ikke tåle mere populære Hvedegræs. Byg græs bruges i menneskelige fødevarer og kosttilskud og dyrefoder og foderafgrøder. University of California La Jolla biolog Yasuo Hotta er krediteret med at finde et stof i byg græs kaldet P4D1. Det har vist sig at have anti-betændelse kapaciteter samt at hjælpe i reparation af celler. Fordi frysetørret planter opretholde deres form og tekstur, bevaret deres næringsstoffer og andre egenskaber mere præcist.

Instruktioner

•Sæt byg græs i fryseposer eller vakuum-seal dem i vakuum-seal poser.

•Fyld bunden af en styrofoam køligere med tøris om 1 tomme tyk. Tøris er frossen kuldioxid. Det har næsten ingen vand i den, så den frysetørrede varen forbliver i en "frisk" tilstand efter det er optøet.

•Sæt sække byg græs, et lag dybt oven på tøris, derefter placere mere tør is på toppen. Fortsat at lag på denne måde, indtil du er ude af byg græs eller du nå toppen af køleren. Låget lægges på toppen af køleren.

•Kontrollér køleren hver dag indtil tøris er væk. Når tøris er væk, fjerne poser af byg græs og læg dem i fryseren, indtil du er klar til at bruge dem.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com