DIY bruser mudder Base

April 27

Hvis du ønsker at installere dit eget brusebad, skal du installere en mudder bruser base. Denne base støtter vægten af bad og fliser ved at tilføje en fast, flad overflade over dit eksisterende gulv. Det forhindrer også vand fra iblødsætning i hele gulvbrædder. En særlig type af cement bruges - det kaldes sand mix. Dette er ideelt for tilspidset base, som er nødvendige for at give mulighed for bedre afvanding.

Instruktioner

•Lay ned tagdækning følte over hele gulvet i den brusebad område du planlægger at installere brusebad pan i. Korte filt til gulvbrædder med en hånd hæftemaskine. Trimme kanterne med en barberkniv, så filten dækker kun ordet. Placer armeringsnet over tagpap og Hæft dette på plads. Trimme dette med Sakse til metal, så trådnet dækker bare gulvet i bruseområdet.

•Klippe væk den trådnet og tagdækning følte over drænhul med metal sakse og en barbermaskine. Fjerne cut away portioner af materialer og kassér.

•Opret mudder til basen. Brug sand mix, en kombination af cement og sand korn, forblandet for de bedste resultater. Bland dette med vand, indtil du har en meget, kornet mudder, der svarer til strandsand i konsistens. Sprede dette over mesh, der helt dækker gulvet med mindst 1 tomme af materiale. Undgå at sprede det over i afløbshullet.

•Pat ned den sand mix med hånd murske til at bygge en tilspidset, fladt gulv. Gulvet skal taper konsekvent mod i afløbshullet. Bruge en tømrer niveau til at måle tilspidsning. Den bør læses som en fjerdedel perle på niveauet.

•Fortsæt til at flade og koniske mudder gulvet, indtil den er konsekvent og glat. Lad den sand mix tørre og hærde i mindst 24 timer.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com