DIY eftermontering Cellulose Isolering

April 27

Ældre træ-ramme huse har generelt hule vægge, en arv af en alder, hvor magt var billige og rigelige, så ingen tænkte i form af hjem varme og air effektivitet. Det betyder ikke, det er for sent for at isolere disse vægge. Du kan eftermontere blæst i cellulose isolering (jorden op avis), indsætte det i ydervægge gennem huller i uden for hjemmet. Du skal bruge en lejet isolering blæser og lidt kedelige af samme størrelse som slange, der er knyttet til din blæser.

Forberedelse

Start med at finde en af de smalle lodrette hulrum mellem to studs fra ydervæg ved at trykke mod det og lytte til en hul lyd. (Du kan prøve en elektronisk stud finder, men de har ofte problemer med arbejder gennem udvendige vægge.) Når du har fundet to studs, fjerne en rullesten eller strimler af sidespor, der er omkring 3 fod fra bunden, og bruge din kedelige bit til at sætte hul i muren bag det, mellem de to studs. Gør det samme på toppen af væggen, direkte over den første hul. (Bemærk: Hvis du har vandret lap sidespor, vil det betyde, at tage ud en stribe af sidespor hele vejen på tværs af væggen øverst og nederst. Dette er fint, da du nødt til at bore huller langs væggen på disse niveauer anyway.)

Installation

Blow cellulose i først gennem lavere hullet, derefter gennem den øverste plade. Tryk på enden af slangen ind i lavere hullet og hold den der som maskinen blæser det ind i væggen. Kan du afslutte en klud omkring slutningen af slangen til at forsegle forbindelsen og forhindre isoleringen i at flygte. Når du hører den maskine belaste, der betyder, at det har fyldt så meget som det kan. Flytte til den øverste hul og Gentag processen indtil hele hulrummet er fyldt.

Færdiggørelse

Hvis du har fået rullesten sidespor, erstatte sidespor stykker på de øverste og nederste huller, så snart du er færdig med at hulrum, så gå til den næste hulrum (det bør være 16 inches i begge retninger fra din første huller) og gentage hele processen. Hvis du har fjernet øvre og nedre strimler af lap sidespor langs væggen, bore din næste huller i den udsatte beklædningen, så erstatte sidespor på én gang i slutningen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com