Hvordan at rengøre Dam filtre

April 27

Hvordan at rengøre Dam filtre

En dam filter cirkulerer sunde bakterier i en dam. Disse bakterier omdanne ammoniak tilbage i dammen til nitrat. Ammoniak er forårsaget af rådnende fecal spørgsmål, tilovers fødevarer og andre organiske stoffer. Sunde bakterier er nedsænket i dammen som vandet pumpes gennem filteret. Rengøring af filter bør ske på et begrænset grundlag, da det forstyrrer den naturlige og nødvendige bakterievækst i dammen.

Instruktioner

Hvordan at rengøre Dam filtre

•Overvåge filtre at se hvis rengøring er nødvendig. Rense filteret, kun når en obstruktion af vandflow forekommende. Mange gange filteret skal rengøres efter vintermånederne. Rengøring af filter i det tidlige forår giver de naturlige bakterier tid nok til at genbefolke. En fall rengøring kan være nødvendig hvis blade og andet materiale falder i dammen, frigive sundhedsskadelige stoffer og fyldning af dammen med snavs. Jo mere modne en dam vandfilter bliver, mere naturlige og sunde bakterier er udgivet i dammen.

•Tag filteret og sted i en spand med Dam vand. Brug ikke postevand. Postevand indeholder klor, der vil dræbe de naturlige bakterier.

•Tag fra hinanden filter og finde obstruktion. Rens kun de områder, der forhindrer vandflow. Med en lille børste, ser for alger og andet materiale og fjerne. Erstat alle slidte eller strimlet stykker af filteret. Puder og svampe bør vende tilbage til oprindelige farve når skylles---hvis ikke, udskifte.

•Reassemble filteret og test. Sørg for, at ingen utætheder eller forhindringer forekommende. Teste Dam vand og erstatte eventuelle bakterier, der kan have været tabt med bakteriel tilsætningsstoffer fundet på pet eller Dam levering butikker.

Tips & advarsler

  • Sikre at Dam har en balance af naturlige planter og fisk samt strømmende vand.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com