Hvordan man kan fjerne møl i et hus

April 28

Hvordan man kan fjerne møl i et hus

Hvis du opdager, du har en møl angreb i dit hjem, ikke panik. Det er ikke ualmindeligt for møl at bosætte sig i dit skab, pantry, eller forskellige andre mørke steder i dit hjem. Selv om møl ikke udgør en trussel for mennesker, kan de beskadige dit tøj og møbler. Desuden, hvis møllene invadere dit spisekammer, de spiser maden. Det er vigtigt at fjerne møl hjemmefra hurtigt at holde dem fra at lægge æg og gøre angreb værre.

Instruktioner

•Vacuum områder i hjemmet hvor møl er blevet spottet. Tæppe, møbler, tæpper, langs vægge, indvendige kabinetter og pantry, toiletter og nogen små sprækker skal støvsuges grundigt. Brug den vedhæftede fil slange på din støvsuger for at komme i møbler og ind i små rum. Møl larver er meget lille og kan komme ind i selv de mindste af rum.

•Kontrollér alle tøj og/eller fødevarer elementer, hvor du har mistanke om en møl angreb. Hvis du har mistanke om pantry møl, fjerne alle elementer fra pantry og inspicere dem for ethvert spor af møl eller æg. Kassér elementer, der har været befængt. Kontrollere tøjet grundigt, hvis du har mistanke om tøj møl. Sørg for at tjekke i folderne af tøj og stof. Hvidvaske angrebne tøj i varmt vand.

•Applicer pesticid spray til områder, hvor du ser en møl. Check etiketten på pesticider til at finde ud af, hvis det vil dræbe møl og/eller stof skadedyr. Spray pesticid langs baseboards, i hjørner, langs bunden af døre og i alle andre ujævnheder i nærheden. Følg vejledningen på flasken for specifikke retningslinjer for anvendelsen af spray. Spray ikke pesticider direkte på tøj, sengetøj eller møbler.

•Kontrollér din egen møl pesticid hvis du foretrækker et mere miljøvenligt produkt. Fyld små mesh poser med tørret lavendel eller cedar chips. Lægge poser sporadisk omkring de områder, hvor du mærke møl. Møl bliver slået fra ved duften og forlade området.

Tips & advarsler

  • Bruge kommercielle pesticider med forsigtighed. Disse produkter indeholder ofte giftige ingredienser. Læs producentens etiket grundigt og følg instruktionerne på flasken.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com