Hvad er de kemiske indholdet af Swiffer gulv renere?

August 8

Selvom mopper og spande er de traditionelle redskaber til rengøring af gulvet, de forbruge meget plads og er ofte mere tunge end jobbet kræver. Swiffers fejemaskiner bruge et lavprofildesign, der automatisk doserer renere for at fjerne støv og snavs fra fliser eller træ i et hurtigere og mere plads-venlig måde. Dette rengøringsmiddel indeholder kemikalier, der nedbrydes snavs og overholde støv.

Vand

Kendt i kemi som den universelle opløsningsmiddel, opløser vand flere stoffer herunder snavs, snavs og fedt, end nogen anden væske. Derfor er Swiffer rengøring løsning 90 procent vand. Dette vand interagerer med snavs, kemisk absorbere partikler og elementer som en svamp. Vandindholdet i Swiffer WetJet rengøring løsning er lig vand fra hanen og ikke farlige for mennesker eller dyr. Derudover hjælper vandet i den rengøringsmiddel, fortyndes andre kemikalier, som kunne udgøre en fare i deres rene former.

Æter

Både N-Propyl Ether og N-Butyl Ether bruges i Swiffer WetJet renere i lave doser. Kombineret, udgør disse kemikalier mindre end 1 til 3 procent af de rengøringsmiddel. Mens helt sikker, når den anvendes på køkkengulvet, kan ether forårsage alvorlige leverskader hvis det indtages i store mængder. Forhindre enhver chance for forurening ved at holde kæledyr og spædbørn fra Swiffer under brug og fra gulve, der er stadig våd med rengøring løsninger.

Isopropylalkohol

Almindeligt anvendt som affedtningsmiddel og rengøringsmiddel, fordamper isopropylalkohol også hurtigt i luften. Dette giver Swiffer WetJet rengøring løsning evnen til at tørre hurtigt og efterlade færre striber eller mærker end andre rengøringsmidler. Mens dette kemikalie kan være brandfarligt i høje koncentrationer, det udgør mindre end 1 procent af Swiffer rengøring løsning og er ikke en brandfare i dette spor beløb.

Ammoniak

Ammoniak er en fælles rengøringsmiddel, der anvendes til at affedte, lift pletter og opløse hård oprustning på diske og gulve. Dette rengøringsmiddel er også meget giftige og i stor koncentration, kan hindre respiration. Swiffer WetJet løsning indeholder omkring 0,03% ammoniak, hvilket er langt under det niveau, der er farlige for mennesker eller dyr når de anvendes på gulvet. Undgå indtagelse af ammoniak ved at holde børn og kæledyr fri af Swiffer mens i brug.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com