Forskellige typer af arealer til hegn

April 28

Forskellige typer af arealer til hegn

Gode hegn er vigtigt at markere grænser, holde husdyr og aggressiv skadedyr ud. I landdistrikterne er hegn en virksom del af landskabet, mens mere afgjort områder brug hegn som landskabspleje dekoration. På militære og industrielle websteder fungere hegn som en barriere til at forhindre uautoriseret adgang. Split jernbane hegn, wire hegn og whitewall hegn vedlægge forskellige typer af landområder og af forskellige årsager. Levende hegn og buske kan også bruges som hegn i nogle områder.

Marker og husdyr

Landmænd bygge hegn omkring afgrøde produktionsområder hovedsageligt for at holde vilde dyr fra at spise afgrøder. Hjorte, vaskebjørne og kaniner gerne græsse på planterne og ofte trampe andre planter i processen. I New England er farm hegn ofte lavet af stablede sten.

Mindre haven områder er ofte indhegnet med mesh tråd eller vævet tråd. Ifølge University of California landbrug department, skal hjorte hegn være otte fod høje fordi hjorte kan hoppe otte fødder fra en stilstand.

Større beskæringsområder er ofte indhegnet med en kombination af vævet tråd hegn toppet af en strand af pigtråd. Dette er særlig vigtigt på landbrugsbedrifter, der også holder husdyr, fordi omstrejfende køer eller geder kan gøre betydelig skade på et felt. Husdyr græsarealer er indhegnet med pigtråd eller høj trækstyrke ståltråd til at holde de dyr, som. Dette hegn er ofte elektrificeret for at effektivisere hegnet.

Sikker anlæg

Militærbaser og andre anlæg, regeringen er omgivet med hegn til at forhindre uautoriseret adgang. Hver gate er bevogtet og perimeter hegn er normalt toppet med pigtråd. Ifølge Weber State University mest sikre installationer bruger kæde link hegnet med tre til fire tråde af pigtråd vinklet ud fra toppen. I mange tilfælde har kæde link hegnet lille diamant formede åbninger, der gør det meget vanskeligt at klatre.

Store installationer såsom fængsler og militærområder kan have høje chain link hegn toppet med harmonika spoler af pigtråd med razor sharp modhager. I høj sikkerhed anlæg som nukleare anlæg vil der være flere hegn med kontrollerede områder mellem dem.

Yards og ejendom

Private hjem bruger ofte dekorative hegn til at markere grænsen for den hjemmeside og private godser er omkranset af sten eller mursten hegn med udsmykkede post gates. Hjem uden en masse af fast ejendom tilknyttet dem ofte oprejste dekorative hegn omkring området forhave med en attraktiv træ eller smedejern post gate.

En attraktiv måde at hegnet i områderne omkring dit hjem eller baghave er at plante en hæk hegnet. Ifølge University of Tennessee Extension Service amerikanske Holly er Carolina hemlock, og canadiske hemlock gode valg for voksende hække.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com