Hvordan at slippe af med stanken Bugs i huset økologisk

April 28

Hvordan at slippe af med stanken Bugs i huset økologisk

Stinke bugs er insekter, at bruger en stærk lugt som et forsvar mod rovdyr. Mens disse bugs er dybest set uskadelig for mennesker, kan de være en irriterende tilstedeværelse i dit hjem. Der er muligheder for at befri dit hjem af dette angreb. Nogle af disse er organiske forbindelser, der kan anvendes som insekticid eller forebyggelse.

Instruktioner

•Søge for områder, der kan tjene som entryways til stank bug. Nogen huller i vægge, fodpaneler, døre eller lofter kan bruges som en indgang ved disse insekter og bør repareres. Ingen exterminating handlinger vil være komplet, hvis denne forebyggende indsats ikke er også opnås.

•Applicer hjem retsmidler til områder hvor stank bugs er blevet spottet eller hvor de komme ind i bygningen. Disse mulige stank bug repellanter er økologiske og indeholder naturlige olier som eukalyptus og pebermynte. Hvidløg er en anden potentiel mulighed. Nøglen til disse økologiske retsmidler er den stærke duft, der synes at frastøde stank bug.

•Hire en exterminator at anvende et insektmiddel, der indeholder pyrethrin. Pyrethrin er en økologisk bug killer fremstillet af krysantemum blomst. Dette produkt bør anvendes i efteråret omkring omkredsen af dit hjem. Ulempen at kun bruger pyrethrin er, at det nedbryder let og så ikke har en stærk resterende virkning. En bedre løsning er at bruge et syntetisk pyrethroid, som omfatter tilføjede ikkeøkologiske komponenter for at sikre, at pyrethrin holder længere.

•Vacuum ofte. Vakuum op både døde og levende fejl. Ændre den vakuum pose og smide det væk udenfor efter hvert brug mens de kæmper en stank bug skadedyrsangreb. Dette vil hjælpe med at forhindre skadelige lugt forårsaget af vacuumed bugs at inficere dit hjem.

Tips & advarsler

  • Du skal muligvis eksperimentere med hjem retsmidler, før du finder en, der er effektiv. Du kan prøve alle naturlige, økologiske produkter, der er stærkt duftende.
  • Insekticider er giftstoffer. Hvis du vælger at anvende et insekticid selv, Læs etiketten grundigt. Rådfør dig med din lokale udvidelse office hvis du har spørgsmål eller bekymringer.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com