Pleje instruktioner for en Mikado plante

August 8

En usædvanlig række stueplante, Mikado anlæg præsenterer en krans af lavere blade med oprejst blade vokser i midten. Indfødte til Brasilien, anlægget er populære i Storbritannien. Mikado planten vokser godt i USDA plante hårdførhed zoner 10a til 11 og har få krav til vedligeholdelse. Overvåge sin fugtighed og anlægget skal trives.

Plantning

Plante Mikado plante i jorden med et højt syreindhold. Vælg en pulje, som vil holde hele rodklumpen med flere inches af plads på hver side og i bunden og fylde det halvvejs med jord. Efter at placere planten i puljen, dække rødderne helt med mere jord. Gøre ikke for at dække nogen af stænglen med jord, da dette kan forårsage stilk rot. Jorden skal vandes grundigt nok til at dæmpe det flere inches ned.

En anden mulighed for plantning er at placere planten i en sure substrat, såsom mos. Begrave anlægget i moss op til toppen af rodsystemet, ligesom du ville gøre i jord og placere den i et fad vand. En vase eller en stor klar skål er en god beholder til denne metode til plantning.

Generel pleje

Mikado planten vokser bedst, når den modtager en fuld dag i solen, selv om det vil tåle let skygge for en lille del af dagen. Sollys er bedst, hvis kommer fra nord, som direkte sollys vil skade planten. Da planten stammer i et sumpet, varm placering, trives det i høj luftfugtighed. Et varmt miljø er afgørende, når de vokser en Mikado plante. En temperatur mellem 67 og 72 grader F er optimal og temperaturer under 57 grader F skal undgås.

Vand er afgørende at anlægget Mikado, ikke kun for vækst, men også at opretholde det rette niveau af fugtighed. Vand planten ofte nok til at forhindre, at jorden tørrer ud på alle. En god tidsplan til at holde med denne plante er en to ugentlige vanding, selv om vanding planen muligvis skal ændres afhængigt af særlige miljø- og plante.

På grund af den foretrukne fugtige miljø er Mikado planter udsat for svamp. En svamp opstår hovedsagelig når fugtighedsniveauet omkring planten er for høje. Hvis tegn på svamp findes på anlægget, reducere luftfugtigheden ved at reducere temperaturen i værkets omgivelser og beskære alle berørte løv.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com