Oplysninger om en iRobot Roomba 4230 Scheduler

April 29

IRobot Corporation, med hovedkvarter i Bedford, Massachusetts, designs og sælger forbruger rengøring robotter som iRobot Roomba 4230 remote scheduler robot tomrum. Dette er en batteridrevet gulv rengøring maskine, der tomrum dine gulve, når du har brug for det til. Det registrerer typen af gulve, som du har og tilpasser sig denne overflade. I 2011, dette produkt koster omkring $300, og du kan købe det fra både online og lokale leverandører.

Funktioner

IRobot Roomba 4230 remote scheduler robot støvsuger har en planlægningsmekanisme, der tillader dig at angive de dage og tidspunkter, når vakuum renser dit hjem. Det har en "Snavs påvisning" mode, som bruger to sensorer til at registrere dirtiness af en bestemt etage. Roomba renser mere intenst meget snavsede områder, herunder områder omfattet af ris og sand. Dette vakuum er meget lille, hvilket gør det til at passe i stramme hjørner og under møbler. Fjernbetjeningen hjælper du guide vakuum til et bestemt område, eller du kan trykke på knappen "Clean" til at starte Roomba. Tryk på "Spot" og "Clean" knapper sammen til at sende Roomba tilbage til "Hjemmebase."

Specs

Denne robot støvsuger leveres med genopladelige batterier. Det vender tilbage til "Hjem nedrig", når batterierne får lav. Du kan planlægge vakuum til at rense en gang om dagen eller en gang om ugen, eller du kan planlægge at rense dine gulve op til tre gange om dagen. Vakuum, der leveres med funktionen "Virtuelle vægge", som skaber en zone omkreds. Roomba 4230 træder ikke denne perimeter. Indstillingen "Virtuelle vægge" slukker efter ca 130 minutter i standardtilstand og efter cirka 100 minutter i planlagte tilstand. Denne funktion beskytter et område omkring 13-fod bred.

Vedligeholdelse

Altid tømme papirkurven bin og filter rum hver gang du kører Roomba 4230. Efter fem bruger, tage og rense de indre børster. Ren sensorerne og vakuum fjorden som de få beskidte. Holde "Hjem nedrig" sat på alle tidspunkter. Hvis ikke, at Roomba ikke kan oplade sig selv.

Fejlfinding

Hvis Roomba 4230 holder spinning i sted, bruge enten trykluft eller en vatpind til at rense cliff sensor, som er under kofangeren. Også rengøre børste lejer og pensler. Fjern og geninstaller batteriet, hvis det plejer afgift. Du skal høre to klik, når du indsætter batteriet. Hvis batteriet stadig plejer afgift, fjerne opladeren fra "Hjemmebase", og slutte det direkte til Roomba. Beder om service, hvis disse løsninger ikke løser problemet. Roomba skal være inden for 8 fod af "Hjem nedrig" eller på "Hjemmebase" kommandoerne "Planlægger". Peg fjernbetjeningen direkte mod Roomba, og Angiv kommandoerne.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com