Hvordan man vælger den rigtige farve vindue behandling

April 29

Hvordan man vælger den rigtige farve vindue behandling

Vindue behandlinger kommer i mange forskellige stilarter og farver, fra omfattende forhæng til simple paneler. Uanset hvad din udsmykning stil, kan farven på dit vindue behandlinger forbedre farveskema på dit værelse.

Instruktioner

•Brug din favorit farver for dit vindue behandlinger. Neutrale farver som fløde og beige kan gøre dit hjem synes cookie-cutter snarere end varm og indbydende. Hvis du er tiltrukket af dristige farver som rød eller grøn men bekymre, at farverne ikke kan arbejde i dit hjem, kan du prøve lysere nuancer af dine foretrukne farver på dit vindue behandlinger til at se hvis du kan lide hvordan det ser ud.

•Match farver du allerede i din indretning. Hvis dit vindue behandling omfatter en farve fra et stort stykke af møbler, puder eller tilbehør, vil det give rummet en følelse af enhed. Solid farver fungerer godt og skabe en god kontrast når de anvendes i et rum med mønstrede møbler. En fed grøn rude behandling, for eksempel, ville arbejde godt med blomster-mønstrede sofa. Hvis alle de farver, du vælger er komplementære, bør du kunne med held mix blomstermotiver, kontrol og striber.

•Decorate fra gulv til loft, vil mørke til lys. Holde gulvene mørke, vindue behandlinger i en middle range og loft lys. Med denne metode, siger du ikke kan gå galt, New York området indendørsarkitekt Phyllis Harbinger.

•Brug minimal, men farvestrålende, vindue behandlinger i værelser med mindre vinduer. Det er en fremragende mulighed for at tilføje bare den rigtige pop af fed farve i dit space.

Tips & advarsler

  • Tilføje en lille smule af tekstur til din rude indretning til at forbedre din farveskema. Romerske nuancer af bambus eller en anden naturfiber vil tilføje visuelle interesse for din værelser.
  • Matche ikke farven på dit vindue behandlinger for tæt til din vægfarve eller de forsvinder helt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com