Kan jeg vaske hukommelse skum i vaskemaskinen?

April 29

Hukommelse skum der bruges i forskellige topmadrasser, puder og tilbehør, der gør det muligt at opnå en bedre søvn uden at købe en dyr madras. Over tid, dog hukommelse skum bliver beskidt, farves og kræver en grundig rengøring. Desværre, forkert rengøring af en hukommelse skum vare kan skade, hvis det ikke kan repareres.

Hukommelse skum

Introduceret til forbrugerne i 1990 ' erne, undfanget NASA først hukommelse skum idé til brug af astronauter i 1970 ' erne. Hukommelse skum hurtigt vundet popularitet med forbrugere, der lider af kroniske rygsmerter, og virksomheden har siden udvidet til også for at tilbyde andre skumprodukter som puder og madrasser.

Vaskemaskiner

Hukommelse skum madras toppers er for store til at passe inde i din vaskemaskine, men puder og mindre skum tilbehør vil passe. Du kan hvidvaske hukommelse skum i en vaskemaskine, men der er en god chance for det energisk agitation vil skade hukommelse skum. Derudover kan skum absorberer en stor mængde af vand og tage dage og endda uger tørre fuldstændigt, øge risikoen for skimmelvækst.

Stedet rengøring

Spot rengøring vil holde din hukommelse skum ser sit bedste uden at skade eller beskadige skum. Læg skummet på en flad overflade med stedet eller pletten opad. Fylde en lille beholder med varmt vand og 2 eller 3 dråber af klare opvaskesæbe. Klart opvaskesæbe vil forhindre enhver mulig farvning, der kan opstå med farvede opvaskesæbe. Bland indtil suds form. Dyp hjørne af en klud i blandingen og forsigtigt krat stedet eller pletten indtil det ikke længere er synlige. Alternativt, hæld blandingen i en sprayflaske og let tåge pletter eller pletter. Lad ikke hukommelse skum bliver alt for mættede. Overskydende fugt fjernes ved at placere et håndklæde på området og anvende pres i flere minutter. Gentag processen med et tørt håndklæde.

Regelmæssig rengøring

Over tid, kan en hukommelse skum produkt indsamle og fælde døde hudceller, støv, snavs og lugt. Regelmæssigt rengøring hukommelse skum vil fjerne ophobning af snavs og holde det lugter frisk. Placer skum på en flad overflade og Støvsug det grundigt med vedhæftet polstring. Vakuum vil fjerne enhver overflade støv og snavs. Alternativt kan du tage hukommelse skum uden for og ryst den energisk for at fjerne eventuelle rester, fanget. Rundhåndet drys bagepulver på skum og lad sidde i flere timer. Bagepulver er en all-naturlige deodorizer, der vil fjerne hård, fanget lugt fra skum. For ekstreme lugte, forlade bagepulver på skum i 24 timer. Fjerne bagepulver fra hukommelse skum med polstring vedhæftet fil. For at give sengetøj en frisk aroma, placere flere tørretumbler ark mellem madrassen og arkene. Erstatte de tørretumbler ark med frisk hver gang strøelse er ændret.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com