Sådan transplantation afrikanske violer

August 8

Sådan transplantation afrikanske violer

Opdaget i Østafrika i 1892, afrikanske violer eller Saintpaulia, kan tilpasses til en lang række indendørs dyrkningsforhold. Deres beskedne størrelse gør dem ideelle for enhver med begrænset plads, sådan som i en lejlighed. Lethed, hvormed starter nye planter fra blade stiklinger gør det muligt at skabe en African violet haven med meget lille indsats. Afrikanske violer har meget korte rodsystemer, og gøre bedst når transplanteret ind i lavvandede gryder med god dræning, som de hader klæg jord. Transplantation nyligt rodfæstede planter, eller flytte en ældre plante til en lidt større potte at tilskynde til vækst.

Instruktioner

•Vælg en pot, der er den rigtige størrelse til African violet plante du omplantning, Sørg for, at det ikke er for høj. Placer en sten over hvert hul i bunden af gryden.

•Fyld pot om den halvvejs markere med pottemuld. Laver en lille fordybning i midten af jorden og placere rodfæstet opskæring i det, være omhyggelig med ikke at beskadige de sarte rødder.

•Hold plante sagte men fast som du udfylde omkring det med mere pottemuld, tilføje nok til at komme op til basen af bladene. Tamp jorden og tilføje flere, hvis det er nødvendigt at komme op til bunden af bladene.

•Aftør mulden off rand af plante potten og læg det i en underkop eller dræning bakken. Fylde en tallerken med varm--ikke varmt - vand, og at anlægget til at sidde i mindst en time, eller indtil alle eller de fleste af vandet er absorberet.

•Transplant ældre planter ved at fjerne dem og alle deres jord fra en pot og placere dem i en anden lidt større potte på den samme dybde. Bruge en pulje, som er ca 1/3 størrelse af anlægget, som afrikanske violer gerne være overfyldt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com