Kan jeg sætte brom i saltvands-swimmingpool?

April 29

Brom er et alternativ til klor og andre typer af sanitizers mennesker kan vælge for at bruge i deres swimmingpools. En anden sanitizer alternativ til traditionelle klor-baserede pools er brugen af et salt vand generator. I saltvand pools, salt vand generator producerer sin egen klor, men på et lavere niveau, hvilket resulterer i mindre barske side effekter end klor swimmingpools. Brom kan ikke blandes med saltvand pools.

Saltvand Pools

Mennesker, der ejer saltvand pools udnytte en klor generator, der er hooked op inden filter systemet. I første omgang tilsat salt til puljen, men ikke nok til at smage det, faktisk. Klor-generator derefter bryder ned de kemiske komponenter af salt til at producere klor, som sanitizes vand i stedet for enhver anden sanitizing metode. Mængden af klor der bliver produceret er indstillet til at opfylde behov for at holde din pool krystalklart. Du behøver ikke nogensinde købe eller håndtere klor igen.

Ingen brom

Klor puljer skal bruge klor, Baquacil puljer skal bruge baquacil og brom puljer skal bruge brom. Der kan være ingen bytte eller erstatte hvis du ikke har en eller anden på hånden. Vand kemi bliver forstyrret og endda farlige, hvis du blander sanitizers. Faktisk, med saltvands-swimmingpool, håndtering og tilsætning af en sanitizer er aldrig nødvendigt, især brom. Salt er det eneste, der ville have til at blive føjet til holde pool desinficeret.

Chok

Du kan tænke på at tilføje brom til pool at rydde op skyet pool vand. Selvom mest salt vand generatorer er i stand til at producere nok klor fællesskabsforskrifternes krav, skal lejlighedsvis sanitizer vandstanden være hurtigt forhøjet, hvilket er hvor klor chok kommer i spil. Tilføje chok at rydde overskyet er saltvand det fint. Pool ejere tilføje typisk 1 gallon af flydende chok for hver 10.000 gallon af vand og 1 pund af fortyndede granuleret stød for hver 12.000 gallons.

Salt niveauer

Saltvand pools skal saltvandet måling af et sted mellem 2.500 og 4.000 dele pr. million. Saltvand test strips er tilgængelig for at få din pool salt vand niveau. Nogle mere avancerede og dyre saltvand generatorer vil have en digital læsning af salt vandstanden på alle gange, mens andre vil have en lav salt indikator. Saltvand må kun tilføjes som frisk vand ind i pool og vandet bliver fortyndet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com