Buske i Oklahoma

April 30

Buske bør besidde egenskaber såsom efterår farve, interessant blade, frugt at tiltrække dyreliv og/eller blomster til at gøre sig anvendelige som en landskabspleje plante. I Oklahoma er visse indfødte buske op til denne opgave. De vokser i forskellige landestandarder i hele landet og kan håndtere den rystetur, Oklahoma klima kan uddele.

Bly-anlæg

Bly-anlæg (Amorpha canescens) vokser i hele det meste af Oklahoma med undtagelse af Panhandle og meget af de østlige sektioner. Bly-planten vokser til 4 fødder og producerer blade ligner bregner og blålig-lilla blomster. Bly-plant er slet ikke tolerant med skygge, der kræver masser af sol. Bruge det som et bunddække, placere den i områder hvor andre planter nægter at vokse. Du kan trimme tilbage den øverste vækst hvert tredje år for at få anlægget til at forynge, bemærker Oklahoma State University.

Dawrf Chinkapin eg

Åben skov, skoven grænser og vejsider Oklahoma er hvor dværg chinkapin eg (Quercus prinoides) vokser. Native fra midten af staten mod øst til stater, herunder New Jersey og Tennessee, dværg chinkapin eg vokser kun til 9 fod, ifølge Oklahoma University. Busk har mange anvendelsesmuligheder, da det ikke kræver nogen beskæring og kan trives overalt besidder solid dræning. Brug denne Busk for masse plantninger eller plante dem i rækker til at oprette effektive privatliv skærme. Det gør godt i fuld sol, der fremhæver dens skinnende grønne varmt vejr løv og falde farver af røde, gule og appelsiner.

Chickasaw blomme

Nogle gange en Chickasaw blomme (Prunus angustifolia) kan opnå træ størrelse, men normalt er det en busk i intervallet fra 6 til 12 fod høje. Chickasaw blomme i Oklahoma vokser i meget af den vestlige del af den tidligere tilstand, ofte danner krat. Chickasaw plum har prydværdi, som dens smukke blomster blomstre i marts. Blommer er tærte, ifølge Floridata, modning til en rød nuance og spiselige for mennesker og dyr ens. Bruge Chickasaw blomme form skærme eller hække. Busk tager godt til omfattende beskæring. Plante det i enhver type af jord med undtagelse af en høj i basisk indhold.

Buttonbush

En stor busk der kan vokse til 12 fod, buttonbush (Cephalanthus occidentalis) er en fast bestanddel af våde områder i det østlige totredjedele af Oklahoma. Buttonbush er løvfældende og tendens til at forsøge at overtage en våd placering, hvis de får lov til. Buttonbush funktioner aromatiske hvide blomster med fremspringende stilarter kommer ud af dem, en facet Missouri botanisk have noter gør dem ligner pincushions. Blomsterne bliver til sidst til fast frugt formet som kugler. Buttonbush vil appellere til sommerfugle og er nyttig i nærheden af damme eller i lavt fugtige områder af din ejendom.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com