Den bedste måde at rense beskidte Mini Blinds

April 30

Den bedste måde at rense beskidte Mini Blinds

Beskidte mini blinds forringer udseendet af dit hjem og samle støv og snavs, der får folk med allergi lider, så rengøring dem med jævne mellemrum er vigtigt. Den bedste måde at rense dem, afhænger af det materiale de er lavet af, samt hvor meget støv har indsamlet på dem.

Forebyggelse

Støv blinds ugentligt med en fjer duster af afsluttende blinds og afstøvning, så at dreje dem lukket i anden retningen og afstøvning anden siden. Vedligeholde dine blinds på denne måde gør tungere rengøring en lettere opgave.

Materiale

Rensemetoder varierer, afhængigt af materialet renses. Ren vinyl eller metal mini blinds ved hjælp af 1/2 kop hvid eddike i 1 gallon af vand, tørring hver tremme efter rengøring. På træ persienner, spray din klud med møbelpolish og tørre hver tremme. Bruge en vakuum vedhæftet fil til at fjerne støv fra stoffet blinds. Gøre det mindst en gang om måneden.

Dyb rengøring

Hver tre til seks måneder, tage din vinyl og metal persienner ned til en komplet rengøring. Det reducerer også din eksponering til husholdningsbrug forurenende stoffer. Tage blinds udenfor, skrub dem med en blød børste og sprøjte dem med en slange. I dårligt vejr, vaske blinds under rindende vand i badekarret. Rengør ikke træ eller stof blinds på denne måde.

Tips

En rengøring handske, lavet fra en terry klud-lignende materiale, fungerer godt for at komme ind i sprækker og omkring strengene af mini blinds for grundig rengøring. Kald en blind-rengøring professional til grundigt og sikkert ren store, dyre blinds eller dem lavet af træ eller stof.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com