Hvad er den rigtige pH for Cherry træer?

April 30

Hvad er den rigtige pH for Cherry træer?

Kirsebærtræer foretrækker masser af sol, et veldrænet sted, som i en højere, varmere del af en gård og et klima, der er befordrende for producerer frugt. Men før plantning kirsebærtræer, er det bedst at bestemme pH i jorden. Selv om der er en række forskellige sorter af kirsebærtræer, kræver de generelt alle lignende pH niveauer.

Let sur jord foretrak

På en skala fra 0 til 14, kirsebærtræer kræve en pH-niveau lige fra 6.2 til 6.8, og som repræsenterer en meget let sur jord.

Check med kooperative udvidelse Office

Kontakt den kooperative udvidelse kontor i dit community for at i første omgang bestemme pH-niveau i din plantning site. Disse kontorer, som er en udløber af offentlige universiteter i hver tilstand, kan lede dig hvordan at bringe en jordprøve til test. Testresultaterne vil vise, om din jord er alt for Sure, for basisk eller bare ret til kirsebærtræet produktion.

Justere jord undertiden nødvendigt

Hvis pH-niveau i din plantning site ikke er egnet til kirsebærtræer, kan det justeres ved tilsætning af forskellige stoffer til din jord. For eksempel, hvis pH er nedenfor 6.0, kan det justeres med tilsætning af kalk. Den kooperative Udvidelsesagenten kan ordinere en regime for at bringe pH-niveau i overensstemmelse med behovene i kirsebærtræer.

Opfølgning af test hjemme

PH-niveau i jorden du har arbejdet hårdt for at opnå kan ændre sig over tid. Du kan udføre en rudimenary test ved at købe en billig kit på de fleste havecentre og hjem forbedring detailhandlere. Mange af disse kits vil omfatte forslag til hvordan man kan rette pH-niveau i jorden.

Andre overvejelser

PH-niveau er ikke den eneste overvejelse, når de forsøger at vokse kirsebærtræer. Nyplantede kirsebærtræer kræver vand, når de lige er begyndt at vokse. Mange sorter er ikke selvbestøvende, hvilket betyder, at de har brug for et andet nærliggende kirsebær træ for at producere frugt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com