Dyson støvsuger ledningen reparationer

April 30

James Dyson opfandt "dual cyklon" teknologi til støvsugere og senere startede linjen Dyson hjem rensning og filtrering produkter. Dyson linje af støvsugere tilbyder en fem-års begrænset garanti. Hvis vakuum ledningen ikke er i orden, er der flere muligheder for at erstatte ledningen.

Garanti

Fem-års begrænset garanti dækker funktionsfejl i vakuum, herunder defekter i håndværk. Hvis ledningen standsede i orden på grund af en defekt, vil garantien dække udgifter til reparation og udskiftning af ledningen gennem Dyson direkte eller en autoriseret Dyson forhandler. Hvis Dyson støvsuger er ældre end fem år eller ledningen er beskadiget på grund af omstændigheder som dyr tygge gennem det eller forkert opbevaring, er reparationer på ejerens bekostning.

Quick Fix

Hvis Dyson ledning fungerer men ledninger er synlige fra rive eller forkert er opbevaring, den hurtigste løsning at dække det udsatte område med elektrisk tape. Sluk enheden og tag det ud af stikkontakten. Fjerne hele længden af ledningen og lægge det direkte på gulvet. Find det udsatte område og wrap elektrisk tape rundt om det flere gange, indtil området er dækket sikkert. Vakuum vil arbejde i et stykke tid efter reparation det med elektrisk tape, men dette er en midlertidig løsning.

Udskiftning ledning

Dyson tyder på netledningen bør erstattes af en kvalificeret tekniker. Del er ikke tilgængelig via Dyson, men mange støvsuger reparation butikker og dele forhandlere har købes netledningen. Du kan finde en Dyson-autoriseret forhandler at udskifte ledningen eller købe en del gennem en række forskellige Dyson detailforretninger. Selv om udskiftning ledningen er tilgængelig, er en vejledning til udskiftning typisk ikke inkluderet.

Gør det selv

Før du forsøger at udskifte el-ledningen, sikre er vakuum taget ud af stikkontakten. Find de skruer, der omslutter netledningen til vakuum enheden og Skru dem ved hjælp af en Phillips-head skruetrækker til at afsløre power cord casing. Bruge en lommelygte til at finde de små plast klemmer, der Fastgør netledningen til enheden. Tomrummet, som vil have en eller to små klemmer, afhængigt af modellen. Forsigtigt løsne den gamle el-ledningen fra de små klemmer. Vedhæfte den nye netledningen til klemmerne. Saml power cord kabinettet ved at skrue skruer med en skruetrækker.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com