Hvordan at rengøre en Crystal vin karaffel

April 30

Hvordan at rengøre en Crystal vin karaffel. Udfordringen i rengøring en vin karaffel er sin snævre hals. Hvis det er lavet af krystal, er der også risiko for brud. Hvis vin pletter sidder fast til bunden, hvor du tager dem? Her er nogle nyttige tips om, hvordan til at rense og tørre et vin karaffel, der er lavet af krystal, har en smal hals og har vin pletter fast til bunden.

Instruktioner

•Beskyt krystal ved at lægge et håndklæde eller gummi mat i bunden af vasken, hvor du vil rense karaffel.

•Wash på ydersiden af karaffel med varmt vand og fad vaskemiddel. En blød svamp vil hjælpe med at komme ind i sprækkerne hvis karaffel har Raderinger eller en udsmykkede eller dekorative overflade.

•Wash på indersiden af karaffel med varmt vand og fad vaskemiddel. Ryst karaffel for at hvislen rengøringsmiddel rundt, og skyl derefter med rene, varmt vand.

•Hvis pletter eller vin ringe forblive, hæld flere spsk stensalt og halv kop eddike og ryst blandingen i en karaffel. Stensalt vil hjælpe løsne de hærdede pletter og eddike vil hjælpe opløse indskud. Lad salt og eddike sættetid et par timer, hvis det er nødvendigt. Skyl med rent, varmt vand.

•Hvis vin pletter stadig forblive, bruge en blanding af varmt vand, bagepulver og stensalt. Swirl blandingen rundt for at fjerne genstridige pletter. Derefter skylles med rent, varmt vand.

Komme ud •hvis genstridige pletter stadig ikke vil, hæld lidt varmt vand og drop en protese-rengøring tablet inde i karaffel. Vandet bør effervesce og udføre sin rengøring magi. Lad det stå natten over, og derefter skylles med rent, varmt vand.

•For at tørre indersiden af karaffel, rulle papir håndklæde omkring håndtaget på en lang træske og indsætte det inde karaffel, sørge for mindst to inches af papir håndklæde stå udenfor flasken (ellers det vil være svært at trække det ud af karaffel). Lad papiret absorbere alle fugt ved at forlade det indsat i flasken natten over. Fjern papir håndklæde og lad karaffel åbner for et par timer til helt tørre.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com