Hvordan til at plante "Little John" dværg flaske børste planter

April 30

Hvordan til at plante "Little John" dværg flaske børste planter

"Little John" flaske børste (Callistemon citrinus 'Lille John') producerer strålende røde brush-lignende blomster i foråret og sommeren, mens de stedsegrønne blade giver året rundt interesse. Denne dværg sort kun vokser ca. 3 fod høj, så det fungerer godt som en modellen plante i senge eller linet op i en række til en lav hæk eller kant. "Little John" vokser i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 8-11. Plante det i foråret eller forsommeren, så det kan etablere sunde rødder inden vinteren.

At vælge et websted

Ligesom de fleste flaske børste buske vokser "Little John" godt på lokationer, der modtager fuld, hele dagen sollys. Vælg en seng med veldrænet jord. Det kan vokse i de fleste jordtyper, men det gør ikke tåle våd eller dårligt drænede områder. Bryde op af jorden før plantning til en 12-18 tommers dybde, at fjerne alle gamle rødder eller store sten, der kan blokere dræning eller hindre rodvækst. Bland i en 2 - til 4-tommer lag af kompost med løsnet jord at tilføje dræning og struktur til webstedet før plantning. "Little John" modnes til en 5-fods bredde, så undgå at placere den for tæt på store planter og bygninger.

Forbereder sig på at plante

Hvis sengen har dræning spørgsmål, bygge op af jorden og plante på en 8-tommer rejst højen at forbedre dræning. Grave i plantning hul til samme dybde som børnehave puljen, men gør det dobbelt så bred. Vand jorden i "Little John" puljen let, så rodklumpen glider mere let. Hvis du kan plante lige væk, sætte potten i et frostfrit, solrige beliggenhed og holde jorden jævnt fugtig, indtil du er klar til at plante.

Omplantning anlægget

Plantning på en overskyet dag eller om aftenen beskytter flaske børste fra varme og sol stress lige efter plantning. Løfte "Little John" busk fra puljen og sat det i plantning hul, så det er på den samme dybde, det vokser med i puljen. Hvis nogen rødder omringe rodklumpen, skær 1-2 inches i rodklumpen med en gnidning alkohol-desinficeret kniv i to til fire steder, skære fra toppen til bunden af rodklumpen. Dette forhindrer rødderne snærende sig selv som de vokser. Udfylde hullet halvvejs, og vand for at slå sig ned i jorden omkring rødderne. Udfylde resten af hullet med jord og vand en anden gang.

Pasning af anlægget

Ugentlige vanding for den første sommer efter plantning hjælper "Little John" etablere et sundt rodsystem, men det vil sjældent kræve vanding engang etableret i det andet år. Give omkring en tomme af vand ugentligt, hvis der ikke findes sammenlignelige nedbør. Undgå overwatering der resulterer i våde, klamme jord, fordi "Lille John" er tilbøjelige til at root rot under våde forhold. Anvende et generelt formål gødning i det tidlige forår før anlægget viser ny vækst. Beskæring er ikke normalt nødvendigt det første år, men du kan trimme off enhver suckers, der vokser fra bunden af stammen, hvis du vil bevare den "lille John" som en enkelt-trunk modellen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com