Hvordan man opbygger en hydroponiske havearbejde System

April 30

Hvordan man opbygger en hydroponiske havearbejde System

Voksende hydroponically betyder voksende planter uden jord ved hjælp af en forblandet løsning af næringsstoffer. Hydroponiske haver kan være så lille som en beholder til et par planter til så store som en hel drivhus. Passiv hydroponiske systemer er de enkleste system ved hjælp af kun en selv vanding pot. Men disse systemer også har et lavt udbytte. En aktiv vand kultur system ved hjælp af en voksende bakke placeret i en gammel akvarium med cirkulerende næringsstoffer er let at bygge og mere produktive end passive systemer.

Instruktioner

•Paint på ydersiden af akvariet sort saa lys ikke vil trænge ind og fremme algevækst i naeringsoploesningen. Mens malingen tørring, skar Styrofoam bare lidt mindre (omkring ¼ tommer mindre) end dimensionerne af beholderen. Skære huller i Styrofoam, mærkning første med en blyant til at rumme de netto gryder, at suspendere plantens rødder over naeringsoploesningen.

•Tilslut luftpumpe til luften linje, sørge for linjen er lang nok. Din havearbejde center eller akvarium forhandler kan fortælle dig, hvor meget pumpen strøm er nødvendig for størrelsen af dit akvarium. Vedhæfte luftpumpe til bunden af akvariet. Placer luft sten i anden enden af linjen. Fyld beholderen med næringsstof løsning.

•Sæt Styrofoam og netto kopper ind i akvariet, flyder på naeringsoploesningen. Fyld de netto kopper med vækstmedium, normalt stenuld. Tilføje spirede frø eller transplantationer i netto kopper.

•Suspend grow lys over akvariet langt nok fjernes, så planterne ikke er overophedet. Drej på pumpen og du er klar til at vokse.

Tips & advarsler

  • Sørg for der er altid nok næringsstof løsning og at pH-værdien er inden for det ønskede interval.
  • Pumper bryde nogle gange og skal udskiftes. Dette er imidlertid ikke en katastrofe med akvarium-baserede hydroponics fordi plantens rødder er stadig nede i naeringsoploesningen.
  • Fordi nogle fordampning af løsningen vil forekomme, check de væskestande ugentligt og tilføje flere efter behov. Fortynding løsning med vand er OK. Tjek pH-værdien af det næringsstof løsning og vedligeholde det inden for intervallet af 5.6 til 6,5.
  • Forhindre alger vokser i det næringsstof løsning for din have sundhed. Rens akvariet og erstatte løsningen, hvis det er nødvendigt.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com