Sådan Design din egen Garage gratis

May 1

Tilføje en garage til dit hjem kan bidrage til at forbedre dens værdi samt beskytte din bil. En anden fordel ved en garage har lavere forsikringspræmier tilgængelige hvis bilen er parkeret natten over i en aflåst garage og ikke på gaden. Før du begynder at bygge din garage, skal du foretage detaljerede planer om at følge hvert skridt på vejen. At lave en plan også hjælper dig med at afgøre, hvilke materialer du skal fuldføre jobbet.

Instruktioner

•Measure jord du har til rådighed og nedskrive samlede længde og bredde af området. Brug et vaterpas til at sikre, at den foreslåede site er flad og selv. Se ud for enhver afløb dækker som disse aftaler skal flyttes, som kan være dyrt. Afgøre, om overfladen er egnet til en garage struktur. Hvis du har brug at lægge et betonfundament, skal du faktor dette i dine planer.

•Plot dimensioner af garage på millimeterpapir. Du kan bruge hver firkant repræsenterer 1 fod til at få en idé om maksimumstørrelsen garage du kan passe ind i rummet. Afgøre, om den maksimale størrelse af garage kan du opbygge er stor nok til at rumme bil. Måle bredden af din bil; Husk at give mulighed for tilstrækkelig plads, således at du kan komme ind og ud af køretøjet.

•Next, foretage en mere detaljeret plan. Bruge millimeterpapir igen, men denne gang bruger fire kvadrater til at repræsentere en fod. Mark hvor du gerne vinduer, adgangsdøre og hvilken type af main dør du ønsker. Afhængigt af størrelsen af garagen, kan du vælge forskellige tag typer, også. Brug en gratis online-værktøj, der kan hjælpe med at bestemme det tag design, der er bedst egnet til størrelsen på din garage. Et fladt tag kan være fint for en mindre garage, men hvis du designe noget mere grand, skal du have en hofte eller gavl tag.

•Kontrollér en tredimensional tegning af din garage ved hjælp af en gratis designværktøj, der kan downloades til din computer. Dette kan hjælpe dig visualisere og prøve forskellige layout af din garage, før du køber materialer.

•Spørg et bygge firma til at give dig et overslag over omkostninger til at bygge garage, som vist i din plan. De kan påpege fejl i dit design. Bede om en opdeling af de omkostninger, der omfatter materialer. Dette vil vise dig præcis, hvad du behøver at få garagen afsluttet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com