Hvordan til at identificere grønne planter

May 1

Hvordan til at identificere grønne planter

Grønne planter, såsom Hostaer og bregner, er typisk dyrket for deres løv, men nogle kan også producere smukke blomster. Uanset om du har en indendørs eller haven grøn plante, er det nødvendigt at identificere det, således at du kan give den rette pleje, at det skal trives og live for kommende år. For at identificere din grønne anlæg, men du skal overholde dets egenskaber og hvordan den vokser før du ser det op i en Plantedatabasen.

Instruktioner

•Look på plantens blade. Mærke dens farve og om det er alle grønne eller om det har striber af andre farver, som i anlægget verden kaldes brogede blade. Meddelelse om bladene er glat eller blank eller har tænder. Observere om bladene vokser på en stilk, som en bregne eller på spidsen af en stilk.

•Notice blomstrer, hvis det er relevant. Nogle grønne planter producerer prangende blomster, som fuglene paradis. Observere hvad tid på året blomsten blomstrer, som i foråret eller efteråret, og hvorvidt bloom varer for mere end én sæson.

•Calculate hvor meget lys din grønne plante modtager for at trives. Det vil variere fra fuld skygge (mindre end to timer af direkte sollys) til fuld sol (mere end seks timers direkte sollys).

•Observe andre faktorer, navnlig til dit anlæg sådan hvor meget vand den har brug for og hvor meget det vokser i et år.

•Søge en plante database til at identificere din grønne anlæg ved hjælp af de karakteristik, du observeret. National Gardening Association hjemmeside har en fremragende Plantedatabasen ligesom USA Department of Agriculture (Se ressourcer), begge med let søgemaskiner baseret på plantens kendetegn og vækstbetingelser. Sammenlign resultaterne med dit anlæg til at identificere din grønne anlæg.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com