Hvordan man dyrker druer i en Polytunnel

May 1

På mange måder er polytunnels velegnet til dyrkning af druer. For gartnere i køligere klimaer beskytter den plastovertræk vinstokke fra koldt vejr. Langt tunnel form er også et egnet til loft over en række af vinstokke. Der er dog nogle bekymringer med vokser vinstokke i en polytunnel, såsom tilstrækkelig ventilation. Med mindre justeringer, kan en polytunnel tilpasses til behovene af vinstokke, afhjælpe disse bekymringer.

Instruktioner

•Vælg en placering til at plante vinstokke er i fuld sol. Forbered jorden ved tilling, blending kompost og tilføjelse af eventuelle andre nødvendige for din bestemt jordtype ændringer. Druer foretrækker en jordens pH-værdi mellem 6.0 og 6.5. Jord test kits er tilgængelige fra haven leverandører og udvidelse kontorer. Forbered jorden før markedsføring polytunnel, medmindre polytunnel er stor nok til at arbejde.

•Plan længden og antallet af rækker, baseret på størrelsen af polytunnel. Der er ikke en standard-størrelse polytunnel, men de fleste baghave mellemstore polytunnels rumme kun én række af druer. Fordi strømmen af frisk luft, som er afgørende for vellykket drue voksende, er reduceret i en polytunnel, skal rækker være 6 til 8 fødder fra hinanden for at sikre tilstrækkelig ventilation. Rækker vil alt for tæt sammen også blokere hinandens lys.

•Dæk jorden hvor polytunnel vil gå med fugtig-bevis membran (DPM). DPM, som er en polyethylen membran, holder fugt niveauer fra at blive alt for høj inde polytunnel.

•Construct en lodret espalier system for hver række af druer. Hammer træ, bambus eller stål hegn stillinger i jorden langs hver række, gennem DPM. Plads stillinger 5 til 8 fødder fra hinanden. En streng, to til tre ledninger mellem hvert indlæg, start mindst 3 fod fra jorden. Forlader 3 fødder plads under den første vining wire vil yderligere sikre tilstrækkelig luftstrømmen omkring planter i polytunnel.

•Klippe store huller i DPM ved siden af hver hegn stilling, til plantning af vinstokke i jorden. Grave op jorden og plante en vin i nærheden af hver post.

•Sæt polytunnel over rækken. Forlade foran og tilbage enderne af polytunnel åben for ventilation. En anden mulighed er at placere polytunnel op på mursten, så luften kan flyde nedenunder væggene. Køre en fan eller to i polytunnel når det er nødvendigt at få luft flytning.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com