Hvordan at slippe af med Bugs inde i et hus

May 2

Hvordan at slippe af med Bugs inde i et hus

Hvis dit hus har bugs inde, du sandsynligvis Leder du efter en måde at slippe af med dem. Bugs er tiltrukket af boliger for en række forskellige årsager, herunder den tilflugt, de leverer fra vejrliget og mad. Bugs ofte snige sig ind gennem huller omkring dit vindue og døre og gennem huller i skærme. Da bugs kan bide, sting og forårsage irritation, er deres fjernelse ofte afgørende betydning. Heldigvis kan du bruge husholdningsartikler til at udrydde de fleste bugs.

Instruktioner

•Vacuum alle døde eller levende bugs du kan se. Støvsugning er en ugiftige måde at fjerne bugs fra dit hjem. Bare vakuum over nogen du ser og straks ophæve at vakuum pose eller tømme beholderen og smide dem udenfor. Brug din slange vedhæftet fil til at slippe af med bugs i møbler og på lofter og vægge.

•Mix borsyre med et tilsvarende beløb af enten sukker, majsmel eller mel. Drys blandingen i områder, hvor du har set myrer og omkring områder, som potentielt kan give myrer inde i dit hjem, som vinduer og døre. Myrerne bære den giftige borsyre tilbage til reden, hvor de og andre myrer forbruge det og dø. Holde børn og kæledyr væk fra stoffet, som det kan være skadelige, hvis rørt eller indtages.

•Kontrollér en giftig agn til at holde Sølvfisk væk. For at gøre dette effektivt blanding, male 1 kop havregryn i en blender indtil den når konsistensen af mel. Tilsæt en halv tsk Melis, 1 tbsp. borsyre og kvart tsk salt til blandingen og blend indtil alle ingredienser er indarbejdet. Placer blandingen i lavvandede containere og placere dem i hele dit hjem, utilgængeligt for børn og kæledyr. Dække containere med krøllede stykker papir. Sølvfisk dø når de spiser den giftige behandling.

•Kombiner 1 / 3 kop af mild fad sæbe med 1 gallon af vand og læg blandingen i en sprayflaske. Anvende denne løsning til enhver myg eller fluer du se inde i dit hjem. Spray er sandsynligt, at dræbe dem på kontakt.

•Kontrollér agn bolde, hvis kakerlakker er problemet. Bland en kvart kop afkortning med en ottendedel kop sukker i en blender, indtil de er indarbejdet. Rør sammen 8 ounce af borsyre med en halv kop mel og tilføje kombinationen i en borsyreoploesning. Tilføje varmt vand til blandingen, indtil den er blød og våd nok til at oprette dejen. Rul blandingen ind i små kugler og læg dem omkring dit hjem, væk fra kæledyr og børn. Placer dem i områder kakerlakker tendens til at hyppigt, såsom i skabene, kabinetter, under dræn og omkring din papirkurv kan.

Tips & advarsler

  • Forsegle dit hjem ordentligt for at forhindre fejl i at komme ind. Sted gaffatape omkring vinduer og døre i dit hjem, hvis de er i stand til at komme ind, eller Overvej at bruge caulk for at udfylde nogen revner eller huller omkring indgangene til dit hjem. Desuden erstatte enhver skærme, der har huller eller revner på dem.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com