Hvad er de bedste kemikalier for at fjerne røg skader fra Drywall?

May 2

Hvad er de bedste kemikalier for at fjerne røg skader fra Drywall?

Når rengøring røg skader fra drywall, nødt du til at beskæftige sig med sod samt en fedtet hinde, der røg efterlader. Fjerner røg skader fra drywall kan være en vanskelig opgave. Heldigvis er der nogle kemikalier, der kan med held fjerner den røg skader såvel som sod, rester og lugt, der følger med røg.

TSK

TSK - også kendt som trinatriumphosphat--er en stærk rengøring kemikalie, der kan fjerne mug, mug, fedt, røg og sod. Mange mennesker bruger almindeligt tsk for at rengøre vægge før maling. TSK kan forårsage øjen- og hudirritation og bør kun bruges i et godt ventileret område med ordentlig sikkerhedsbeklædning. Du kan rense en række overflader som malede vægge, drywall, paneler og tapet. Du kan også rense gulve, bordplader og møbler med tsk. Hvis du vil fjerne den røg skader fra drywall, skabe en løsning på én tbsp. af tsk til hver én gallon vand. Mætte en svamp i løsningen og tørre røg beskadigede drywall med på svamp. Når svampen bliver nusset, skyl det i rent vand. Dykke svamp i opløsningen og fortsætte skrubbe drywall for at fjerne alle de røg skader.

Ammoniak

Ammoniak er ikke så hård som tsk men kan stadig fjerne vanskelige pletter, sod og røg skader. Du bør fortyndes ammoniakken før brug. Bruge en løsning med lige dele ammoniak og vand. Brug en svamp eller klud til at skrubbe gipsvæg med ammoniak. Når tøjet er snavset, skyl det med rent vand og fortsætte skrubbe væggene med ammoniak.

Eddike

Hvis du er på udkig efter en måde at rengøre røg skader fra drywall uden skrappe kemikalier prøve eddike. Eddike har længe været anvendt som en all-naturlige renere og deodorizer til en lang række varer som tøj, vægge, fliser og polstring. Eddike kan fjerne fedt, skimmel, mug, lugt og sod fra drywall uden mulighed for barske dampe og hudirritation. Start med at skabe en løsning på én kop hvid eddike til en gallon af vand. Du kan øge mængden af eddike til strenge problemområderne. Brug en svamp til at skrubbe gipsvæg med eddike. Eddike har en stikkende lugt, men det spreder hurtigt og vil fjerne røg lugt fra drywall.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com