Rendering plante arbejdspladser

August 10

En destruktionsanstalt er en vigtig komponent i genvindingsprocessen. Destruktionsanstalter oprette nye produkter ud af dyrekroppe, brugte restaurant olie og resterende kødforarbejdning scraps. Varerne er dybest set koges ned og lavet til tør eller våd pet næring, sæbe, maskinen olie og andre specialiteter. Mens de fleste plante operationer udføres af maskiner, processen er ret grusomme og kræver planten arbejdstagere har stærke maver, da det indebærer beskæftiger sig med blod, organer og andre dele af et dyr. Rendering hjælper med at holde vores lossepladser ren og forhindrer vigtig organisk materiale i går til spilde.

Separator

Separatorer er ansvarlig for at adskille Skjul fra dyret. De bruger luft for at oppuste væv mellem huden og kødet og huden trækker væk. Huden derefter går til Skjul hus til garvning. Disse arbejdstagere er også ansvarlig for adskille ud kraver og tags på døde kæledyr og andre uorganiske materialer. Råmaterialet er derefter flyttet til en shredding-processen.

Shredder

Makulering er udført i en stor beholder med en snegl og blade system. Kødet er makuleret for at gøre gengivelsen lettere, meget på samme måde, som mindre stykker af kød koge hurtigere. Uniform-store stykker varme mere jævnt og vil bryde hurtigere. Dette er en opgave for en maskine, men operatøren skal vide hvordan man arbejder udstyret og hvordan man kan lave det hvis det bliver fastklemte. Strimlet råvare går derefter på en conveyor til en kontinuerlig komfur.

Kokke og ingeniører

Cook's opgave er at holde den løbende komfur kører. Dette stykke udstyr er som en stor trykkoger, som gælder ensartet varme ved en temperatur på 240 til 290 grader Fahrenheit. Damp varme bryder apart fedt mens tørring blandingen. Det er flyttede transportbånd til en dræning område, derefter sendt til en stor centrifuge, som skiller sig faste stoffer og sender dem til en presserende maskine. Ingeniører er påkrævet for hver tomme af anlægget, som drives primært mekanisk. De skal have et højt niveau af erfaring med maskiner og en forståelse af proces og reparation procedurer.

Andre arbejdspladser

Der er naturligvis en fabrikschef og assistentmanager, men forskellige afdelinger har vejledere, som Skjul hus og råvarer hus. Destruktionsanstalt er primært en automatiseret proces, der kræver få faktiske arbejdstagere inde. Office personale, ledelse og administratorer udfører deres funktioner uden for anlægget. Det sidste trin i rendering-processen omfatter arbejdstagere, som pakker det færdige produkt til forsendelse og salg.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com