Hvordan at rengøre merskum rør

May 2

Hvordan at rengøre merskum rør

En god kvalitet merskum røret vil give dig mange års seje, søde pipe-rygning fornøjelse, forudsat du rense din pibe regelmæssigt og håndtere det korrekt. Desværre, mange rør rygere, der anskaffer en tyrkisk merskum rør for første gang behandle merskum på samme måde, de behandler regelmæssig briar rør-- og de snart ender med en klæg rod, der giver en bitter, salt røg. Hvis du er en ny merskum ejer, skal du indlede en regelmæssig rengøring og vedligeholdelse tidsplan til at få mest muligt ud af din pibe.

Instruktioner

Nye rør behandling

• Røg mindst to skåle af tobak back-to-back hver dag i den første uge; hold røret af stilken, ikke i skålen, og lad det køle ned mellem ryger. Dette vil støtte den farve proces ved at lade skålen til at absorbere den beskyttende bivoks belægning som det langsomt smelter. Snart vil røret ændre fra et mælkehvidt til en tiltalende rav farve.

•Lay rør til side for en måned. Dette vil tillade bivoks i den porøse merskum til langsomt væge absorberes tjære og olier til overfladen. Dermed vil bidrage til at fremskynde op og endda ud af den oprindelige farve proces.

•Wash dine hænder før belysning din merskum pibe. Smeltende bivoks vil pille op snavs og forårsage misfarvning.

Regelmæssig rygning

•Køre den en ikke-stritter piberenser gennem stammen til at løsne aske og dottle klamrer sig til indersiden før den første røg om dagen. Skru stilken omhyggeligt ved at holde skanken fast mellem fingrene og vride stilken ud ved forsigtigt at dreje den med uret. Erstatte stilken efter rengøring ved at indsætte den og dreje med uret igen som du forsigtigt lægge pres på indad.

•Den rør ved at holde flammen direkte over tobak at undgå forkulning rand; Når forkullede, kan ikke kanten af en merskum pipe skål gendannes.

•Dump ud af de resterende aske og dottle efter endt hver røg. Løsne stædig dottle med spidsen af en 3-i-1 rør værktøj og tryk dottle ud mod hælen af din hånd eller mod en cork hammeren. Bøje en ikke børste pibe renere i en bred og køre det rundt på indersiden af skålen efter hver røg at forhindre kage opbygning.

•Acquire mindst to merskum rør og rotere dem regelmæssigt. Trådene holder stilk mortise kan svække hvis de absorbere for meget fugt, så du skal tillade rør til luft tørre mellem ryger. Indsæt en tør piberenser i stilken før sengetid om natten for at absorbere resterende fugt inde i skaftet.

•Brug masser af ikke-stritter pipe rengøringsassistenter og kun bruge piberensere barske børste til at fjerne genstridige indskud. Køre renseren gennem røret én gang og Gentag med en frisk indtil renere kommer ud uden misfarvning. Erhverve vanen at regelmæssig rengøring vil holde den bitre smag væk og holde dine rør rygning cool og sød.

Periodisk rengøring

•Rengør dine rør grundigt hver fire til seks uger. Fjern stilken og Nyd en piberenser i sprit. Trække den våde renere gennem stilken og kassér den. Gentag med en ny piberenser, indtil den sidste ene kommer ud uden misfarvning. Køre et renseri gennem stilken og forlade det afmonterede for en time før ompakke røret.

•Tag tenon fra stænglen ved at dreje det mod uret. Dække ende med en klud og greb det forsigtigt med spidsen af et par nåle-næse tænger mens du tænder den. Svaber indersiden tråde med en piberenser bøjet i halvdelen og genindsætte stilken.

•Tag din pibe til en velrenommeret pipe forhandler for reparationer hvis nogensinde mortise inde i skålen side af stænglen bliver løs eller beskadiget. Du kan knæk stilken, hvis du forsøger at erstatte det selv.

Tips & advarsler

  • For at nyde den ægte smag af krydret tobak, altid fylde bue til randen før belysning det.
  • Hvis din pibe bliver kedelig eller kalkholdig, Påfør et tyndt lag frisk bivoks og polere det at en skinne med en blød klud. Hold røret af stilken i løbet af de første 10 ryger efter voksning for at forhindre misfarvning.
  • Undgå kage opbygning inde i skålen. I modsætning til regelmæssig briar piber kræver merskum ikke den beskyttelse, som sørger for et lag kage. Desuden udvider en kage lag når opvarmet og kunne uden sammenligning knæk skålen af merskum pibe. Hvis din pibe kræver nogensinde, rivning, tage det til et velrenommeret pipe forhandler.
  • Efterlad aldrig din pibe på instrumentbrættet i bilen; den termiske chok fra en eksplosion af kold luft kan skade i røret.
  • For at undgå brændende rand, aldrig tænde en merskum rør gennem et lag af overfladen aske.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com