Hvordan skal jeg afhænde bagepulver?

May 2

En almindelig ingrediens i mange opskrifter, bagepulver er en blanding af fløde af tandsten og natriumbikarbonat. Bruges som et alternativ til gær i bage, har bagepulver en udløbsdato, typisk trykt på bunden af dåsen. Ifølge stadig velsmagende, bagepulver ødelægge ikke men vil miste sin styrke, hvis de anvendes efter udløbsdatoen. Bortskaffelse af bagepulver er så simpelt som at smide det i skraldespanden. Dog kan du genbruge uønskede bagepulver ved at skabe naturlig og billig rengøringsmidler og deodoriserende.

Instruktioner

•Pour den bage pulver i en plasticpose og sikret lukket. Sted bagepulver-fyldt posen inde i en affaldssæk for din lokale affaldshåndtering at afhente.

•Opret dine egne tæppe pulver ved at blande bagepulver med 2-3 dråber æterisk olie. Drys pulveret på gulvtæppet og lad sidde i 15 minutter. Bagepulver vil absorbere ubehagelige lugte og den æteriske olie vil opfriske gulvtæppet. Fjerne pulveret fra gulvtæppet med en vakuum.

•RID dit tæppe af lopper ved at blande lige dele tabel salt og bagepulver. Drys blandingen på gulvtæppet og arbejde pulveret i fibrene skrubbet med en børste kost. Lad blandingen på gulvtæppet i mindst fem timer, men helst natten over. Fjerne pulveret fra gulvtæppet med en vakuum.

•Rengør dræn, bøtter, brusere og fliser med en fugtig svamp og bagepulver. Bagepulver fungerer som et sikrere alternativ til slibende kemiske pulvere og vil ikke ridse eller skade overflader. Skyl bagepulver med koldt vand og håndklæde tørre.

•Dissolve 1/2 kop bagepulver i 1 qt. af koldt vand. Vask vinylgulve med en moppe dæmpet i blandingen. Skyl blandingen af vinylgulve med koldt vand og fjerne den overskydende væske med flere håndklæder.

Tips & advarsler

  • Teste styrken af bagepulver ved at blande 1/2 kop varmt vand med 1 tsk af bagepulver. Hvis blandingen ikke boble op straks, skal du erstatte bagepulver med en frisk kan.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com