Hvordan at slippe af europæiske hvepse

May 2

Hvordan at slippe af europæiske hvepse

Vespula germanica er det videnskabelige navn for den europæiske hveps. Hvepsen er hjemmehørende i Europa og kan findes i store dele af den nordlige halvkugle, herunder Nordamerika, samt i den sydlige halvkugle i sådanne steder som Australien, Sydafrika og New Zealand. De trives i varmt vejr.

Disse hvepse feed på slik og nektar samt kød og blive meget aggressive når forstyrret, eller hvis de har ingen mad. Ekstrem forsigtighed er påkrævet, når de forsøger at slippe af europæiske hvepse.

Instruktioner

•Sæt tykke handsker og beskyttende tøj på kroppen. Bær tykke langærmet skjorte, lange bukser og en bee slør til at afskrække hvepse fra at angribe din åbne hud. Bee slør kan findes på de fleste isenkræmmere.

•Strømforbrug i standby 10-15 fødder fra hveps reden. Spray en hveps insektgiftspray på området problematisk hveps. Hveps sprøjtemidler kan give en stabil og præcis strøm af insekticid op til 20 fod væk. Spray når de fleste hvepse er vendt tilbage til reden om natten.

•Lad sprøjtede reden alene i flere dage.

•Observe reden for enhver aktivitet af hvepse ind på eller forlader. Genanvende insektgiftspray hveps, hvis der er stadig hveps aktivitet.

Kortindgangsdør lokale pest control professionel til sikkert at fjerne reden.

Tips & advarsler

  • Kontakt en professionel pest kontrol selskab for ordentlig fjernelse, især hvis du er allergisk over for bi- og hvepsestik. En brod kunne vise sig for at være fatal.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com