Nemmeste måde at plette en dæk

May 4

Nemmeste måde at plette en dæk

Der er fordele og ulemper til farvning dæk. Almindelige træsorter brugt til at konstruere dæk, som redwood, cedertræ og behandlede tømmer, tilbud 20 år eller mere brugbar slid uden farvning. Hvis du vælger at behandle dine dæk med pletten, vil det opretholde sin farve længere. Men når du gør dette valg, du kan ikke gå tilbage - du bliver nødt til at recoat overfladen med jævne mellemrum for at opretholde look. Den nemmeste måde at få en kvalitet, selv pletten finish på dit dæk er at bruge en medium nap maling rulle med håndtag, udvidelse.

Instruktioner

•Sæt plast drop klude omkring dæk og brug afdækningstape til at tape off nogen lamper eller hardware, der er knyttet til dæk, men behøver ikke at være plettet.

•Vælg en farve du kan lide i en imprægnering pletten anbefalede for dæk. Der findes mange gode mærker. Ryste din pletten sig godt for mindst 2 til 3 minutter at sikre ligelig fordeling af faste stoffer for en selv finish. Hæld 1 tomme af dæk pletten i en maling gryde.

•Anvend en pensel til at anvende pletten på kanten af dækket og i områder med rullen kan ikke nå. Koncentrere sig om bunde af dæk indlæg og meget synlige områder med begrænset adgang.

•Fit et engangs roller på dine roller håndtere og skru håndtaget til din udvidelse pole. Rolle rulle gennem pletten til at indlæse den. Start langs kanten og sprede finish på dæk boards, arbejder mod en exit, så du ikke vil male selv ind i et hjørne. Hold rullen godt læsset med pletten og arbejde i en "W" mønster for lige stor dækning.

•Tillad plet at indstille til den anbefalede tørretid mellem frakker, som angivet i brugsanvisningen. Typisk kan du recoat så snart pletten er tør at røre ved. Tilføje to flere jakke af pletten, ved hjælp af penslen til at røre op nogen steder du gik glip af mens du arbejder.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com