Hvordan at rengøre en badekar Mat

May 5

Badekar måtter forhindre farlige glider og falder på en behændig badekar overflade. Ligesom du skal rense badekarret, bør du rense disse måtter med jævne mellemrum. Du vil opdage synligt snavs på den mat overflade, måske, men hvad du kan ikke mærke — hvis du ikke rengøre måtter ofte nok — er snavs, sæbe udskud og selv meldug fanget på bunden overfladen af måtten. Rengøring det er naturligvis vigtigt af sundhedsmæssige årsager. Du kan rense nogle badekar måtter i en vaskemaskine, men check hos producent først at sørge for.

Instruktioner

Vaskemaskine

•Sæt mat i vaskemaskinen sammen med et par håndklæder til rådighed balance under vask. Kun maskine vask måtter hvis fabrikanten angiver det er sikkert at gøre det (mange måtter er maskinvaskes).

• Lad vaskemaskinen starte påfyldning med varmt vand. Tilføje almindelige vaskemidler til belastningen. Undlad at tilføje vaskeri blegemiddel, medmindre fabrikanten angiver det er acceptabelt.

•Tag måtten straks når vask er afsluttet. Hænge det til tørre indendørs eller ude.

Af hånd

•Tag på gummihandsker. Fjerne måtten fra badekarret. Meldug og andet snavs kan være under det — du sandsynligvis ønsker at rense det fra bruseren eller karbad (brug den samme rengøring produkt du bruger på bademåtte) før du udskifter måtten.

•Sæt en gammel håndklæde på en tabel, indendørs eller ude, og placere måtten på håndklæde. Denne måde du ikke behøver at bøje sig over at rengøre måtten, som hvis du bare lagde det på badeværelsesgulvet.

•Spray den mest beskidte side først med desinficerende badeværelse cleaner, således at renere forbliver i kontakt med den mest beskidte side den længste. Vend måtten og spray anden siden.

•Våd en svamp i varmt vand og krat måtten. Brug en gammel tandbørste til at børste ren eventuelle ujævnheder i måtten. Vend måtten og arbejde på den mest beskidte side. Hvis måtten har sugekopper, kan du finde meldug omkring disse — brug tandbørste til at rense omkring sugekopperne. Du måske skal spray mere renere på måtten, og lad det sidde i 15 til 30 minutter, hvis mug vækst er tunge.

•Rengør ud af badekarret, hvis du ikke allerede har gjort så, og hvis den har brug for det. Tag måtten tilbage til karret. Skyl med varmt vand fra vandhanen og derefter placere det tilbage på gulvet badekar eller bruser.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com