Trin til fastsættelse af et loft Fan lys

May 6

Loft fans findes i mange hjem. Mange har også en lys installeret i et armatur, der er placeret under de roterende vinger. Hvis lyset i din fan nægter at komme, er der flere mulige årsager. Men fastsættelse af problemet er ikke svært og alle reservedele, jobbet kræver muligvis er billig og nem at installere. Bare være omhyggelig og arbejde sikkert.

Pæren

Tjek pæren. Hvis det er løs, stramme den og prøve at tænde den. Hvis den lyser, er dit problem løst. Hvis det ikke sker, fjerne det og teste det i en anden lygte. Hvis det ikke lys der enten, har du fået en brændt ud pære. Erstatte det og teste lyset igen. Hvis det virker, er du færdig.

Løs ledning

Hvis pæren du tidligere testet fungeret andre steder, kan du have en løs ledning i lys kit. Forsigtighed, før du fortsætter, slukke effektafbryderen eller afbryde sikringen styrer blæseren. Fjerne pære og glas kloden eller skygge. Fjern dækslet lys kit base og tjekke hver wire møtrik forbindelse at sikre, at de er stramme og gøre god kontakt. Hvis du finder en beskadigede eller revnede wire møtrik, erstatte den. Før remontering, omhyggeligt skrue i en pære, Gendan beføjelse og træk kontakten. Hvis lyset virker, skåret i strømmen igen, Saml den lys kit og vedhæfte kloden eller skygge. Hvis lyset ikke virker, er den sandsynlige mistænkte pull kæde switch.

Parameteren

Med lys kit demonteret, skåret i strømmen igen, og fjerner parameteren pull kæde. De er fastgjort til en lys kit bolig med en ekstern låsemøtrikken, at kæden passerer igennem. Fjern de ekstra kæde med kæde charme knyttet, og skru den eksterne møtrik. Derefter på indersiden af det lys kit, forsigtigt fjerne wire nødder og fjerner parameteren. Erstatte parameteren pasning til at vedhæfte wire nødder til samme ledninger du fjernet dem fra. Gendan beføjelse, installere en pære og trække kæden på den nye switch. Hvis pære lys, slukke strømmen tilbage, vedhæfte dækning af lys kit og geninstallere kloden eller skygge. Hvis det ikke lys, skal stikket udskiftes.

Socket

Med power off, Afbryd wire nødder og låsemøtrikken holder i stikket. Tage det med dig, når du køber en erstatning for at sikre, at du køber en anden nøjagtig som det. Geninstallere udskiftning socket, Gendan beføjelse og teste lyset igen.

Hvis lyset stadig nægter at arbejde, kan der være en brudt wire skjult et sted i lys kit. Din bedste mulighed er i dette tilfælde at erstatte den hele lys kit med en ny.

Endelige overvejelser

Udskiftning pull kæde switches, wire nødder, sokler og lys kits er tilgængelige på de fleste hjem forbedring Centre og isenkræmmere såsom Lowe's.

Aldrig skære hjørner. Når du forsøger nogen elektrisk reparation altid slukke for strømmen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com