DIY persienner

May 6

DIY persienner

Persienner bør forbedre vindue belægninger og komplimentere design i alle rum i huset. Persienner bør også funktionelle. For eksempel, kan de korrekte persienner i en stue tillade den helt rigtige mængde af lys i og forhindre rummet fra at være for mørkt; på den anden side, hvis et værelse har for meget lys, såsom et værelse står over for en vestlige sol, kan persienner hjælpe blokere nogle af solen.

Bambus

Et populært materiale til brug for persienner er bambus. For at gøre lodret bambus blinds, bruge flade bambus lameller, der er 1 ¾ tommer bredt og måle vinduet, så at du har nok lameller så de overlapper hinanden. Ofte, er bambus lameller tilgængelige i 8 fods længder, så du kan have til at skære dem for at få dem til at passe inde i vindueskarmen.

Spænd et klip draperier ring (et klip, der har en ring på ene ende) til slutningen af hver lamel og skub ringene på tværs af en runde gardinstang. Distribuere ved overlappende lamellerne jævnt over hele vinduet.

PVC rør

Et enestående vindue blinde for et spillelokale eller uformelle den er lavet af PVC-rør. Bruge ½ tomme PVC rør og bore ½ tomme huller i toppen at installere bolte, at sikre, at hullet i samme spot på hvert rør så at rørene bliver endda på toppen af gardinstang.

Sand hvert rør med en 100 grus stykke sandpapir at tage off markeringer og ru op overflade til maling. Aftørre med en fugtig klud til at rengøre. Når tør, maling med en spray maling egnet til plast eller PVC.

Installere ¼ tommer, 5/8 tommer lange bolte i hver pibe og spænd med skiver og møtrikker. Måle diameteren af en runde gardinstang. Bruge S-kroge, der kan være bøjet rundt om stangen, men være stor nok til at bevæge sig på tværs af stangen frit. Installere S kroge i hvert rør og bruge tang til at stramme ene ende af S-krog omkring bolt i hvert rør, og anden enden rundt om stangen.

For variation, skær rørene længere end vinduet og skære 6 eller 7 stykker rør kortere end resten for placering i midten af vinduet til at oprette en tilspidset påvirker.

Genbrug

Hvis du har nogle gamle persienner liggende omkring huset, male dem med en spray maling fremstillet af plast. Skære dem ud af strengene og bruge dem som lameller af montering klip draperier ringe i enderne, og hænge dem lodret fra en runde gardinstang.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com