Hvilken slags rengøring leverancer kan jeg bruge til at rense en Camper?

May 6

Hvilken slags rengøring leverancer kan jeg bruge til at rense en Camper?

Har du en camper, indse du hurtigt, de små, snævre rum, du arbejder med, når det kommer til rengøring. Bruger de forkerte rengøringsmidler, der indeholder skrappe kemikalier eller stærke dufte forlade hele camper lugte ubehageligt, og også kan indføre skadelige ingredienser til camper, selv. I stedet brug naturlige ingredienser, der er sikkert for din autocamper samt de mennesker tilbringe tid inde i den.

Badeværelse og køkken renere

For at rengøre overflader i køkken og badeværelse, ønsker du at bruge noget, der både fjerner oprustning og dræber bakterier. En naturlig desinfektionsmiddel er eddike, og opvaskesæbe hjælper med at skære igennem madrester og sæbe udskud oprustning. Bruge, mix 2 kopper vand med 1 kop hvid sprøjte eddike og 1 parabol sæbe i en sprayflaske. Spray blandingen over overfladen du nødt til at rense og aftørre med en fugtig rengøring rag. Til tungere opgaver, skal du bruge en nylon skrubbe pad til dislodge rester og derefter tørres af med en fugtig klud.

For at rense toiletter, hæld en kop hvid eddike i en skål, lad sidde i ca 10 minutter og krat skål med dit Toiletbørste.

Rengøring af gulve

Gulvet i din camper er enten tæppebelagte eller en hård overflade, og ofte en kombination af to. For at deodorize tæpper, drys bagepulver over hele tæppet, lad det sidde i et par timer og vakuum til at indsamle bagepulver. Dette ikke kun skaffer lugt men også absorberer fugt, der nogle gange fører til meldug udvikling.

Ren hårde gulve ved at blande 1 kop hvid eddike og 1 gallon vand i en spand. Til køkken og bad gulve, der er stærkt tilsmudsede, skal du tilføje en sprøjte af opvaskemiddel til spanden. Vride ud dit mop og tørre hele din camper gulve, og tillade område til luft tørre.

Vinduet rengøring

Windows er nogle gange svært at holde rent, men en blanding af eddike og vand vil holde windows klar og streak-fri. Bland lige dele hvid eddike og vand i en sprayflaske, spray over din windows og tørre ud med en håndfuld papirhåndklæder eller avis.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com