Hvordan til at fjerne Finger maling fra gulvtæppet

May 7

Finger maling til børn er ikke-giftige og de fleste kommercielle mærker også ikke-farvning. Hjemmelavet finger maling kan plette tæppe, hvis malingen indeholder frugtfarve. Hvis du bemærker udslippet lige væk og få det, før det tørrer, vil du have en bedre chance for at forhindre en plet selv fra hjemmelavet finger maling. Straks støvsugning af tæppe med et tæppe shampooer er ideel. Hvis du ikke ejer et tæppe shampooer, dog kan du stadig fjerne finger maling fra dit tæppe.

Instruktioner

•Anvend en stor skeen til skeen op finger maling på gulvtæppets overflade. Bruge papirservietter eller klude til at trække så meget finger maling som du kan op fra gulvtæppet. Ikke gnide papirhåndklæder over udslippet, som dette vil bare gnide dybere i malingen. Sætte et stykke køkkenrulle eller en klud i hånden og forstå tæppe, trække op. Kassere brugt papir håndklæder/klude i en papirkurv taske, og indtil du ikke kan få nogen flere maling.

•Fyld en kop eller vanding kan med varmt vand. Drys vand lige på området af finger maling spill. Dette vil gøre maling rester mere fugtig, så du kan bruge papirservietter igen for at fjerne mere.

•Spray tæppe renere på området, og lad det sidde i 15 minutter. Fugt en vaskeklud, og gnid det over gulvtæppet. Hvis en masse maling farve kommer op, skifte til papirhåndklæder igen til at absorbere mere af maling.

•Tryk på rene klude til området for at absorbere fugt og sidesten maling pigment. Re spray gulvtæppet med tæppe shampoo.

•Tillad tæppe til tørre. Vakuum det godt. Hvis nogen maling farve rester, genanvende tæppe shampoo.

Tips & advarsler

  • Hvis finger malingen har allerede tørret på gulvtæppet, skal du bruge en kam på det. Kam gulvtæppet, ligesom du ville hår. Dette vil løsne meget af maling fra gulvtæppet. Vakuum op de løs bits. Brug vand og tæppe shampoo til at gøre malingen fugtig. Brug papirhåndklæder og vaskeklude til at fjerne flere af malingen. Shampoo området igen, og vakuum godt, når det har tørret.
  • Tæppe shampoo og andre rengøringsmidler kan falme eller misfarve nogle tæpper.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com