Hvad holder et Flushing Toilet fra rode med en bruser?

May 7

Vandtemperatur i dit brusebad eller badekar behøver ikke at ændre, når nogen skyller toilettet, slår opvaskemaskinen eller starter vask en belastning af vasketøj. Forstå, hvad der forårsager vandtemperaturen ændre hjælper dig med at træffe foranstaltninger for at korrigere det problem, at holde dig og din familie sikkert og behageligt.

Vandtryk

Dårlig eller utilstrækkelig vand pres i dit hus VVS system forårsager vandtemperaturen i brusebad til at svinge når andre mennesker bruger en anden VVS-armatur i huset, såsom et toilet. Som de andre VVS-armatur dråber vandtryk til brusebad, bliver vandets temperatur kommer ud af bruserhovedet enten varmere eller koldere. Som de andre VVS-armatur stopper tegning vand fra VVS, den brusebad vandtemperatur vender tilbage til sit oprindelige niveau.

Anti-skolde ventiler

Nogle brusere har en anti-skolde ventil, som holder temperaturen af vandet spændende brusehoved på en konstant, uanset hvad andre VVS-installationer tænde under dit brusebad. En anti-skolde ventil holder styr på vandtrykket i bruseren, foretage justeringer til strømmen af vand til den brusebad hane automatisk hvis vandtrykket pludselig falder. Dette betyder, at du ikke behøver at vride bruser faucet justeringshåndtaget som vandtemperaturen svinger i løbet af dit brusebad.

Temperatur udsving farer

Samtidigt med at opretholde en konstant vandtemperaturen i dit brusebad eller badekar gør for en mere komfortabel bruse erfaring, serverer anti-skolde ventil en endnu vigtigere formål. Pludselige ændringer i den hane vandtemperatur kan tillade skoldning-varmt vand til at flyde ud af brusehoved, potentielt afbrænding nogen i brusebadet. Børn og ældre er særligt følsomme over for forbrændinger fra vandhane temperaturændringer.

Andre måder at hjælpe

Andre faktorer kan være medvirkende til tabet af vand pres at årsager vand temperaturudsving i dit brusebad. Hårdt vand i dit hus VVS forårsager kridtagtige hårdt vand indlån til at indsamle omkring din VVS inventar, men også inde i vandrør. Som de hårde vand indskud opbygge, den indvendige diameter af rørene skrumpe, hvilket betyder mindre vand kan rejse gennem røret i en given periode. Installation af en vand-blødgører vil fjerne de hårde vand indskud. Også, vandforsyning rør, der har en mindre end nødvendig indvendig diameter oprette lavt vandtryk. Lav-flow brusehoveder kan også slip vandtryk til dit brusebad, men du kan fjerne vand drøvling disken fra åbningen i bagsiden af brusehoved til at forbedre din vandtryk.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com