Indendørs pleje for en Dracaena Marginata

May 7

Dracaena marginata, almindeligvis kaldet Madagaskar dragon tree, er et almindeligt dyrkede stueplante. Det kan nå seks til otte fod høj, men vokser meget langsomt. Typiske form er en mager, opretstående trunk toppet med en klynge af lange, tynde, spidse blade. Afhængigt af forskellige anlæg, er kanten af bladene stribet med røde, pink, lilla eller hvid. Det er en meget hårdfør stueplante, og tolerante over for en lang række betingelser.

Vækstbetingelser

Dracaenas er tolerante over for en lang række betingelser, men er bedst i lyse, indirekte lys. Placere dem i nærheden af et vindue mod øst eller syd for sundeste vækst. Overwatering vil forårsage dine dracaena at droppe sine blade eller rådne. Vand grundigt indtil afstrømning kommer ud af dræn hullerne i puljen, så tillader jord tørre at røre før vanding igen. Tørre blade hver måned med en fugtig klud, eller sæt anlægget uden for og skyl bladene med en slange.

Overførselsopgaver

Du kan udbrede dragon træet og give nye planter til dig selv eller en ven. Tage en tre-tommer skære fra stængel af planten, fjerne blade fra spidsen. Dyp bunden af opskæring i rode hormon, som kan købes hos en planteskole, og derefter skubbe base af opskæring i en container fyldt med pottemuld. Holde jorden fugtig, men ikke gennemblødt. Når bladene begynder at dukke op i toppen af stænglen, foder med en flydende gødning, efter pakke retninger.

Speciel pleje

Brune blade tips angive din dracaena bør mere fugt. Tåge med vand tre til fire gange om ugen, eller stå pot på en bakke med fugtig småsten. Befrugte en gang om måneden med en flydende gødning fortyndet til halv den anbefalede styrke, men ikke befrugte i vintermånederne, når anlægget ikke er aktivt voksende. Hvis du ønsker at holde planten kort eller tvinge det til at blive bushier, kan du skære toppen af en stilk til den ønskede længde. Inden for et par uger, vil du se to nye stængler begynder at vokse fra webstedet beskæring.

Problemer

Hvis hele blad kanter vende brun og plisseret, indikerer dette normalt over befrugtende eller afbrænding af fluor i vandet. Bruge destilleret vand til vanding og skære ned på gødning til hver anden måned. Det er normalt, at bunden bladene på stilke, drop off, som de bliver ældre, men hvis overdreven blad drop opstår, kan det være på grund af planten bliver for tørt eller i et sted, der er for varmt. Spider mider, små insekter, som spin fine webs under bladene og sutte sin saft, kan være et problem på dracaena. Spray med pesticid specielt lavet til stueplanter.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com