Hvordan man bruger stedsegrønne træer til buske i Tennessee

August 13

Hvordan man bruger stedsegrønne træer til buske i Tennessee

Stedsegrønne træer er sundt vedligeholdes som buske i Tennessee landskaber med korrekt pleje og vedligeholdelse. De gør fremragende privatliv barrierer og vind pauser for hjemmet haver, som de fleste arter har en tyk vækst vane med talrige grene og mange fine nåle. Årstidens beskæring af stedsegrønne træer fra en ung alder er vigtigt at lette korrekt udvikling og samtidig begrænse væksten af træet til størrelsen af en lille busk.

Instruktioner

•Vælg evergreens, der passer din landskabspleje formål. Planter, der er indstillet til beskæring er bedst at holde som små buske og omfatter arter såsom Leyland cypress, taks, enebær og hollies, ifølge University of Tennessee.

•Prune stedsegrønne træer fra en ung alder og skære grene i toppen kortere end grene i bunden, så alle dele af planten får tilstrækkelige mængder af lys. Når lavere grene er skyggen af øverste grene, anlægget producerer ikke nok energi til at opretholde de skraverede dele af træet, og de nederste grene vil miste deres blade, giver det en uinteressant, langbenet udseende.

•Sterilize sakse mellem beskæring hver stedsegrønt træ på din ejendom til at minimere risikoen for overførsel af skadedyr og sygdomme mellem planterne.

•Prune stedsegrønne træer som nødvendig for at opretholde den ønskede størrelse og form til din landskabspleje formål. Stedsegrønne træer kan beskæres ofte hele året, så længe træ ikke er frosset--temperaturer over 20 grader F. University of Tennessee anbefaler beskæring sent på vinteren, så den akavet udseende skyldes beskæring er hurtigt dækket af kraftig ny vækst.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com