Du kan gemme et træ, der har været udsat for at luge & Feed?

May 7

Du kan gemme et træ, der har været udsat for at luge & Feed?

Som en kombination lawn care produkt, Weed & foder, fremstillet af Bonide, hjælper med at stoppe ukrudtsfrø fra spire i dit græs samtidig give næringsstoffer til din plæne. Mens dette kan hjælpe dig med at vedligeholde sunde græs i din værftet, behandle ikke det træer på samme måde. Mange træer, herunder apple, ahorn og willow, er følsomme over for herbicider ofte bruges i herbicid-gødning produkter. Hvis ukrudt & foder ved et uheld spreder nær eller på dit træ, handle hurtigt for at gemme den forgiftede træ.

Alder er en faktor

Unge træer tendens til at være mere modtagelige for luge & Feed forgiftning end ældre træer, selvom selv ældre træer kan bukke under for herbicidet. Mange herbicider kan bo i jorden i mere end et år, hvilket betyder, at træerne fortsat at få doser af kemikaliet, hver gang de trække fugt fra jorden. Unge træer kan vise umiddelbare tegn på skade, men ældre træer kan tage lidt længere tid at synes svækket af ukrudtsmidlet.

Leder du efter symptomer

Træer typisk vise de første tegn på problemer i deres blade, selvom Symptomerne varierer afhængigt af hvilke herbicid er til stede i dit produkt. Når de har været udsat for luge & foder, kan bladene begynder at krølle, vende brun eller falde ned. Selvom de bo grønt, kan de ser forvrænget eller små. Nogle blade kan vokse på tykke stængler eller udvikle en læderagtig udseende.

Spare træet

Når du først begynder at mærke symptomer på skader i dit træ, handle hurtigt for at rense jorden og gøre det sundt for dit træ igen. Et par metoder kan hjælpe dig med at spare din træ. Anvend aktivt kul, op til 2 pund for hver 100 kvadratfod af jorden omkring dit træ, dreje det omkring 6 inches i jorden. Det fungerer bedst, når du anvender Weed & foder, men før du har vandes det i dybt--normalt en eller to vandingerne eller regn. Trækul absorberer og deaktiverer herbicidet, så det ikke vil forårsage yderligere skader. Alternativt, start vanding din træ mere end normalt at hjælpe ukrudtsmidlet udvaskes så dybt ned i jorden, at det er under din træets rodsystem. Vand træ mindst tre gange om ugen, og sørg for jorden er fugtig mindst 4 inches under overfladen, indtil træet viser tegn på bedring.

Ikke begå den samme fejl to gange

Et par tips kan hjælpe dig med at undgå at skade dit træ med fremtidige Weed & foder applikationer. Når sprøjtningen en flydende herbicid-holdige produkt, skal du vælge en dag med lidt eller ingen vind til at hjælpe dig med at fokusere spray fra dit træ. Bruge granulerede produkter når det er muligt, fordi de er mindre tilbøjelige til at glide under den træerne og på dens rodzonen. Give dit træ masser af plads når du sprede produktet, eller bruge en dråbe spreder i stedet for en roterende sprederen, der slynger granulat i alle retninger. Hvis du skal bruge en roterende sprederen, vælge en, der har en indbygget vagt. Disse vagter er designet til at stoppe sprederen fra Radio i én retning. Beregnet til brug i blomsterbede og indkørsler, hjælpe de også med at holde herbicid fra din træer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com