Varme-Tolerant blomstrende planter

May 8

Varme-Tolerant blomstrende planter

Mange gartnere planlægger deres landskab og haven skal rumme længere perioder af høje temperaturer om sommeren eller har områder, der er i fuld sol hele dagen. Valg af blomstrende planter, der trives i varme og muligvis i perioder med tørke vil have din landskab og haven ser smarte og lyse.

Etårige planter

Varme tolerant, årlige blomstrende planter trives i fuld sol, producere rigelige, lyse-farvede blomster. I løbet af sommervarmen, bør tørke tolerant, blomstring enårige vandes ugentligt for at give 1-1/2 inches af vand i stedet daglige lys vanding. Årlige blomster, der trives i varmt, tørt vejr omfatter zinnias, morgenfruer, amaranthus, gazania, cosmos og rose mos. For regioner oplever varmt, fugtigt sommervejr, er voks begonier, torenia, lantana og penta årlige blomster blomstrer i et tropisk miljø.

Stauder

Når blomstrende stauder er etableret, blomstrer de i år. Mange fælles stauder vokser godt i varmt vejr, såsom coneflowers, black-eyed Susan, sedum, coreopsis, røllike og Daglilje. Andre mindre ved, blomstrende stauder trives i varmt vejr er patrinia med duftende gule blomster i August; BlackBerry lily; leadwort, som en attraktiv groundcover; og spiderwort.

Buske

Blomstrende buske er ofte tænkt til foråret og tidlig sommer landskab farve, men voksende buske blomstring i varmen sommer tilføje interesse, farve og duft til gården. Dværg crape myrtle producerer klynger af levende-farvede blomster i nuancer af pink, magenta eller lavendel hele sommeren. Butterfly bush med dybblå blomstrer har et visuelt kølende effekt på miljøet, som gør Blåskæg bush. Andre attraktive varme tolerant, blomstrende buske omfatter spirea, røg bush, oleander og rose af Sharon.

Pærer

Blomsterløg om sommeren har deres oprindelse i de varme, undertiden fugtigt, regioner i Sydamerika og det sydlige Afrika. I koldere regioner oplever vinter frysning, grave op sommer-blomstrende løg i slutningen af vækstsæsonen før tunge frysning. Gemme dem i et varmere sted i løbet af vinteren. En række liljer herunder canna, asiatiske, orientalsk og Daglilje bloom under varme vejr samt gladiolus, crocosmia, liatris, Sibirisk Valmue og windflowers.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com