Hvordan man dyrker Tomatillos indendørs med Grow Lights

May 8

Hvordan man dyrker Tomatillos indendørs med Grow Lights

Tomatillos, som tomater, tobak og peberfrugter, er en del af natskyggefamilien. Dyrket i Mexico i århundreder, bruge traditionelle og moderne kokke tangy grønne frugter til at forbedre smag af gryderetter, saucer og salsas. Dyrkning og pasning af tomatillos er magen til tomat dyrkning. Tomatillos kræver en lang vækstsæson, så nordlige og indendørs gartnere bør overveje at bruge grow lights til at sikre en god høst. Som tomater kræver tomatillos et minimum af 12 timer af direkte sollys eller højkapacitet fluorescerende lys dagligt.

Instruktioner

•Fyld blomsten gryder med en høj kvalitet pottemuld. Fugtes jorden med vand. Sted blomsterkrukke i et varmt sted. Den ideelle temperatur for spiring tomatillo frø er 75-85 grader F.

•Scatter flere tomatillo frø på toppen af potning jord. Dække med 1/4 tommer fugtig jord. Spritz med vand dagligt for at holde jorden fugtig, men ikke klæg. Tomatillo frø spirer i syv til 10 dage.

•Sæt blomsten pot under vokse lyser og lavere lys til inden for 4 inches af jorden. Hvis du bruger en fluorescerende lys system, købe højkapacitet pærer i stedet for den grundlæggende cool og varm hvid duo. Høj ydelse lysstofrør producere dobbelt så meget lys som standard fluorescerende pærer.

•Sæt vokse lyser ind i en timer. Tomatillos, tomater og peberfrugter kræver en nat og dag cyklus for at trives. Indstil timer så lysene er slukket til otte timer om natten og på en 16-timers "dag."

•Øge lys som planter vokser, holde lysene 4 inches over de nye blade. Når planter producerer de første rigtige blade, tynde til én eller to planter pr. flower pot. Tomatillos er self-sterile; du har brug for mindst to anlæg til at producere frugt.

•Sæt en oscillerende fan nær tomatillo planterne for at holde luft cirkulerer. God luftcirkulation modvirker mug og svampesygdomme. Det hjælper også cool planterne lidt i varmt vejr.

•Kapacitet en gang om ugen, tilføje en flydende gødning eller kompost tea hver anden uge. Følg producentens anvisninger for befrugtende tomater.

•Stake tomatillo planter eller knivspids toppe for at give planterne for at sprede udad. Som tomater er tomatillos vidtstrakte planter, der vokser 3 til 4 fod høje og sprede 3 til 4 fod bred.

•Hand-bestøve blomsterne med en lille pensel. Swirl pensel på tværs af en pollen-fyldt blomstre og pensel det på den anden plante blomstrer. Gentag med en ren pensel, ved hjælp af pollen fra en anden plante til at bestøve først.

•Harvest frugter når tomatillo avner bliver brune. Tillader ikke tomatillos at bliver gule eller røde, smagen er reduceret, når tomatillos er overmoden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com