Druer kan vokse lodret på et dæk?

May 8

Druer kan vokse lodret på et dæk?

Når de fleste mennesker tænker på vinstokke, lange rækker af vinstokke, der er uddannet til at vokse vandret langs et espalier typisk kommer til at tænke. Dog kan druer også dyrkes lodret i en container. Denne metode af drue voksende fungerer godt for gartnere med begrænset haverum, dårlig jord eller hvis kun solrig plet i deres værftet er på et dæk eller gårdhave. Et par tips vil hjælpe din container-dyrket druer trives.

Container

At give plads til den drue rødder at sprede, bruge en pulje, som er mindst 16 inches dyb og 16 inches lang. Fordi terracotta dem er porøse, mister de vand hurtigt, hvilket betyder, at dine druer kan dehydrere på varme dage. Plastic Potter foretage et bedre valg for druer og er mere holdbare end terracotta. Vælg en lys-farvet beholder til at holde rødderne fra overophedning på solrige dage.

Jord

Plante din drue vine i jord, der er løs og lerede. Stedet bruge jord fra haven, Vælg en pottemuld for syre-elskende planter med vermiculit eller perlite blandet. For optimal drue vækst bør jord pH 5,0 til 5.5. At forbedre dræning, Bland 1 del sand til 4 dele jord, eller tilføje en 2-tommer lag af pakning peanuts til bunden af puljen. Når du har plantet din grapevine, muld jord med et lag kompost.

Support

Din grapevine vil har brug for en form for støtte. For at vokse din druer lodret, skal du indsætte en 5 - eller 6-fods fan-formet gitter i jorden. Druerne vokser, træne grene vokser langs espalier arme. Hvis du har et dæk med et rækværk, vokse dine druer over rækværket som et espalier. Når grenene når højden på din rails, binde og beskære dem for at fremme vækst langs skinnerne.

Drue pleje

Druer foretrækker fugtig, men ikke våd jord. Fordi rødderne ikke kan grave dybt ned i jorden for at finde vand, vand din beholdere hver tre dage i tørvejr. Til produktion af druer, Giv ikke dit vinstokke gødning. I stedet tilføje et frisk lag kompost muld hver måned for at fodre planterne. Beskære væk enhver døde grene og filialer, som vokser i en retning, du ikke ønsker. Hold beholderen i et område med god luft flow til at afskrække meldug dannelse.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com