Sådan Care for renhed Fiber Cement helvedesild

May 9

Sådan Care for renhed Fiber Cement helvedesild

Renhed fiber cement sidespor kommer i mange former, herunder helvedesild, runder og ottekanter. Det ligner træ men ikke spænde, rot eller warp. Det også håndterer maling godt og vil blive den påtænkte farve i år. Træbeklædningen er lavet af en kombination af sand, cement og cellulosebaseret fibre. Under fremstillingsprocessen bruges høj temperatur damp til at helbrede sidespor. Dette gør det stærke og stabile. Mens renhed fiber cement helvedesild er holdbart og brandsikre, de stadig har brug for nogle vedligeholdelse.

Instruktioner

•Strøm vaske helvedesild en gang om året. Snavs ophobes på dem, ændre udseendet af helvedesild. Power vaskemaskine også eliminerer insekt reder, der kan være til stede.

•Look over leddene i materialet. Caulked ender hvor helvedesild mødes boards, døre og vinduer kunne adskille lidt, forårsager huller. Hvis du bemærker caulk trækker væk, udfylde hullerne med latex, høj kvalitet akryl eller urethan caulk.

•Repaint fiber cement sidespor produkt hver syv til 15 år.

Tips & advarsler

  • Materialet kan rumme op til varmekilder som BBQ Grill. Det vil ikke smelte som vinyl sidespor gør. Mens du ikke ønsker en grill for tæt på huset af indlysende grunde, behøver du ikke at være alt for bekymret for skadelige fiber cement.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com