Hvorfor opstår Bed Bugs?

May 9

Hvorfor opstår Bed Bugs?

Bed bugs blev engang anset for at være næsten udryddet i USA, men i de sidste 10 år, de har haft en genopblussen. Disse små bugs typisk bor i madras revner og kommer ud til foder om natten. Deres lille kæber kan forårsage en smertefuld bid på menneskelige værter og i nogle tilfælde, alvorlige allergiske reaktioner. Hvis du bemærker en vammel sød lugt kommer fra din madras, se små sorte prikker på madrassen eller se faktiske væggelus, er chancerne du har en infestation.

Rejsefæller

Tilbagevendende forekomsten af bed bugs har fået skylden på øget global travel, i det mindste i en del. Selv de fineste hoteller i verden har problemer med væggelus. Rejsende kan ikke indse, de deler deres værelser med disse uønskede gæster. Typisk vil væggelus kravle ind i mørke kufferter eller skjule i tøj. Disse fejl er så indsat tilbage på dit hus, når du vender hjem, hvor de begynder at lægge æg. Alt tøj skal vaskes straks i varmt vand efter hjemkomsten fra en rejse. Kufferter også bør grundigt støvsuges, og den pose eller støv cup skal tømmes uden for væk fra hjemmet.

Tidligere angreb

I nogle tilfælde kan væggelus har tidligere angrebne et hus eller en lejlighed, som du flyttede. Da disse bugs kan overleve lang tid uden fodring - i nogle tilfælde op til et år – de kan ligge i dvale i et stykke tid før de kom ud til at genere dig. Når du flytter til et nyt hjem, damp rense tæpperne og spray grundigt huset med en væggelus-godkendte pesticider til at sikre, at du ikke arve en andens angreb.

Besøgende

Denne metode til transmission af væggelus er ikke almindeligt, men det kan ske. Væggelus skjule i tøj af besøgende og når de komme over til dit hjem, de hoppe ud og skjule. Hyppig støvsugning og korrekt bortskaffelse af indholdet af posen og støv cup kan reducere risikoen for overførsel via denne metode. Ønsker ingen at være uhøflig, men hvis venner har nævnt problemer med væggelus, kan du ikke ønsker dem til at komme, indtil problemet ved deres hus er blevet løst.

Fugle og flagermus

Væggelus kig meget gerne bat bugs og de deler mange ligheder. De ser det samme, de feed det samme og de begge skjule i senge og mørke områder. Hvis du ikke har nogen grund til en væggelus angreb, skyldes problemet muligvis faktisk bat bugs. Hvis du har et problem med flagermus eller fugle i dit loft, bat bugs kan være at rejse ned til boligarealer i søgen efter mad. Forsegle kviste og gennemsøgning mellemrum at sikre, at flagermus og fugle ikke kan indtaste for at undgå dette problem.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com