Tapet ideer til smukke vægbeklædning

February 21

Tapet ideer til smukke vægbeklædning

Nogle boligejere kan tænke på tapet som et forældet udsmykning mulighed, men moderne tapet mønstre kan tilføje et strejf af elegance og sjov måde at ethvert rum. Bruge tapet kreativt kan ofte give dit hjem en mere unik og interessant udseende end maleri alene ville. Hvis du tænker på at bruge tapet i dit hjem, overveje nogle kreative ideer til at opnå en virkelig tilpassede udseende til dit hjem.

Bland mønstre

Mens de fleste mennesker bruger den samme farve eller et mønster af tapet til at dekorere et helt rum, blande farver og mønstre kan være et sjovt kig. Overveje at oprette en accent mur, der er tapetseres med en fed mønster, og skjule de andre tre vægge i en supplerende fast skygge. Sjov, mønstret tapet kan også føjes til den ene væg i et rum som er malet til et mere interessant kig. For boligejere, der er særlig fed, kunne være skiftevis i to forskellige mønstre af tapet. Hvis du er interesseret i at prøve dette look, er det bedst at bruge subtile mønstre i supplerende eller lignende farver, fordi højt, travle mønstre vil højst sandsynligt kollidere med hinanden.

Prøv lysemitterende tapet

For et virkelig unikt udseende, overveje lysemitterende tapet. Disse vægbeklædning er indlejret med lysemitterende dioder (lysdioder), som giver papiret en blød luminescens. Lyset fra papiret kan justeres til at afgive så meget eller så lidt lys som krævet, så tapet kan fordoble som en lyskilde. Lysemitterende tapet kan anvendes i hele huset, men virker særligt godt i svagt oplyste entreen hvor den glødende mønstre vil tilføje interesse for en ellers kedelig plads.

Brug unikke genstande

I stedet for at købe specielt fremstillet tapet til at dække dine vægge, overveje at bruge unikke genstande fra dit hjem til papir dine vægge. En væg i et bibliotek, undersøgelse eller får en one-of-a-kind look når det er dækket af sider fra dine yndlingsbøger. Kort kan bruges til papir et kontor eller et studie så godt, og kan også være sjovt i et børneværelse. Ved hjælp af ark musik som en vægbeklædning kan tilføje en finurlig touch til en musik bejler hjem. Indpakningspapir med en sjov, kan karakteristiske mønster også bruges til at tilføje et personligt præg til en entre, skab eller lille badeværelse. Varerne typisk nødt til at blive revet i småstykker, kan der dækker en mur være tidskrævende. Som et resultat, er det bedst at bruge denne metode i mindre rum eller på en enkelt væg i et større rum. Papir emner kan overholdes på væggen ved at dyppe strimler, ind i en tyk blanding af hvide lim og vand eller til klare tapet pasta.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com