Hvordan at få mine børn til at hjælpe omkring huset

May 10

Det er vigtigt for børn at gøre gøremål for at undervise dem ansvar, og hvordan man kan opretholde deres egne stalde, når de bliver ældre. Men at få dine børn til at hjælpe omkring huset er ikke altid en enkel feat---især hvis de krævende skole tidsplaner eller simpelthen ikke er vant til at gøre gøremål. En måde at få børn til at hjælpe er at associere gøremål med incitamenter. Det er også vigtigt at kommunikere med dem på en respektfuld måde. Gøre det værd hvert barns mens at hjælpe omkring huset regelmæssigt og klart skitsere hvert barn opgaver at fjerne misforståelser.

Instruktioner

•Plan en liste over "ting at gøre" i huset på en regelmæssig basis i en central beliggenhed for alle medlemmer af husstanden til at se. Liste dem i prioriteret rækkefølge.

•Respect tidsplanen og opgaver at dine børn skal fuldføre uden for hjemmet, især hvis du har tweens og teenagere. Lad dit barn ved, at du forstår hans tidsplan er krævende, og at du ønsker at arbejde sammen om at komme op med en rimelig tidsplan for at opretholde hjemmet. Stille hvert barn hen til liste hans skole og efter-skole aktiviteter, antallet af timer, der kræves for hjemmearbejde, sportsbegivenheder og andre opgaver på et stykke papir. Tildel hvert barn en opgave eller en række opgaver på en daglig eller ugentlig basis, der er i overensstemmelse med hans tidsplan.

•Associate hver husstand akkord med en sjov aktivitet, hvis dine børn er unge og nyder at spille spil. For eksempel, hvis dit barn kan lide computerspil, informere ham at for hver legetøj, som han opfanger han vinder et punkt for at drive ham til den næste "niveau" af spillet. Tilbyder en præmie når han erobrede dette niveau og flytte ham til næste en (et andet rum i huset eller opgave).

•Være dit barn til at fuldføre opgaver rundt i huset. Når det er hensigtsmæssigt at begynde at betale dit barn for opgaver er din personlige afgørelse. Tilbyde betaling på en skala for at tilskynde til hurtighed. For eksempel, en vis mængde til at fuldføre opgaven og meget mere, hvis hun fuldfører opgaven på den nøjagtige dag tildelt. Tilbyde ekstra penge, hvis barnet fuldfører opgaven husstand usædvanligt godt. Dette vil hjælpe lære hende værdien af arbejde for hendes penge.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com