Tips om selskabstømning maling fra gipsvæg

May 10

Tips om selskabstømning maling fra gipsvæg

Stripping maling fra drywall er nødvendige, hvis du ændrer malingen farve og ønsker at få en glat finish. Simpelthen male over det foregående lag maling vil undertiden producere en ujævn eller ru finish, der vil gøre din maling job ser mindre professionelle. Der er tre grundlæggende måder at fratage drywall: kemiske stripping, varmepistol stripping og simpelthen slibning drywall. Følg nogle tips til at fastlægge, hvilken metode til at bruge og få de optimale resultater.

Kemiske strippere Tips

Kemiske strippere, i modsætning til slibning eller varme-stripping metoder, gøre den mindste mængde af skader på overfladen af drywall. Vælge at bruge kemiske strippere, hvis du fjerner maling fra drywall, der har uregelmæssige overflader. Dette omfatter drywall, der er ridset eller tilhugget. Kemikalier vil komme ind i kroge af den uregelmæssige overflade og vil fjerne maling. Vær opmærksom på at kemiske strippere er barske og kan forurene dit hjems air miljø. Luft ud af huset flere dage efter benytter stripper for at sikre at lugte røgen ikke forårsage skade. Altid bære gummihandsker, beskyttelsesbriller og støvmaske når du arbejder med kemiske strippere.

Varme pistol Tips

Varme pistol stripping udnytte ikke barske kemikalier og er at foretrække frem for kemiske stripping hvis du fjerner maling fra drywall inde i hjemmet, og du vil leve i hjemmet, mens du arbejder. Varme kanoner er også at foretrække frem for flade overflader. Varme kanoner gælde drywall varme. Pas på ikke at anvende for meget varme, som du kan starte en brand. Hold en brandslukker praktisk i tilfælde af drywall varmer op for meget og starter en brand.

Slibning Tips

Stripping maling fra drywall ved slibning det vil tage længere tid end kemiske og heat gun-stripping metoder. Men denne metode giver mulighed for størst kontrol og bruger ikke nogen skrappe kemikalier. I modsætning til de andre metoder, vil denne metode også udjævne drywall. Drywall sandet er fint og vil flytte til andre dele af dit hjem lettere. Undgå dette ved at lukke døre og sætte en klud i bunden af døren. Åbn windows til at ventilere rummet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com